Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Κοζάνη: Νεκρός άνδρας σε κτήμα έξω από την πόλη

Ένας 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρέθηκε νεκρός, το απόγευμα της Κυριακής 11 Μαρτίου 2012, σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από την πόλη της Κοζάνης, και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του αποδίδεται σε δολοφονία.

 Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με πληροφορία από το ΑΠΕ, ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, με αιχμηρό αντικείμενο και η Ασφάλεια Κοζάνης διεξάγει έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του ή των δραστών.

 Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής τα παιδιά του 50χρονου άνδρα στην Κοζάνη, τον οποίο βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στο κτήμα που διατηρούσε λίγο έξω από την πόλη.
 Ο 50χρονος είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο το βράδυ και η οικογένειά του μάταια προσπάθησε να τον αναζητήσει σε γνωστούς και φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Μετά από μια αγωνιώδη νύχτα το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκαν το κτήμα του 50χρονου στην περιοχή «Κασλάς» προκειμένου να ψάξουν και εκεί για τα ίχνη του πατέρα τους. Δυστυχώς εντόπισαν τον 50χρονο υπάλληλο ΔΕΗ νεκρό.
 Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία σύμφωνα με την οποία - από τις πρώτες ενδείξεις - πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού ο 50χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι με σιδηροσωλήνα, ο οποίος και βρέθηκε λίγα μέτρα μετά το πτώμα.


 ερα-kozani tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου