Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αιχμές Βελόπουλου για φιλετοποίηση της ΔΕΗ

Ύπουλη, υποκριτική, υποβολιμαία και προσβλητική για την νοημοσύνη του Έλληνα χαρακτήρισε την προσπάθεια των δυο μεγάλων κομμάτων να απαξιώσουν την ΔΕΗ, ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος στην διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Κοζάνη.
Σημείωσε ότι αποτελεί έγκλημα για την περιοχή η φιλετοποίηση του λιγνίτη, των ορυχείων και της ΔΕΗ, μια προσπάθεια που εκπορεύεται από γνωστά κέντρα με στόχο να πέσει η τιμή της.
 Έκανε λόγο για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας με την ένταξη της δεύτερης δανειακής σύμβασης στο αγγλικό δίκαιο και σχολίασε για το ζητούμενο της ανταγωνιστικότητας ότι αποτελεί απλά πρόφαση για να παρθούν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα.
Αναφερόμενος στην ακρίβεια επεσήμανε πως αν χτυπηθούν τα καρτέλ και η αισχροκέρδεια ο Έλληνας θα κερδίσει χρήματα, ενώ σε ερώτηση αν ο ΛΑΟΣ νοιώθει αποδυναμωμένος από την απώλεια δυο πρωτοκλασάτων στελεχών- του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη- υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για απώλεια αλλά για ιδεολογικό ξεκαθάρισμα και εκτίμησε πως όσο αργότερα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα για το κόμμα του καθώς ο ΛΑΟΣ παρουσιάζει ανοδική τάση στις δημοσκοπήσεις.

 ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου