Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Φωτεινή Πιπιλή: «Θα πάω στην Κυψέλη και θα τους πω μην αγοράζετε προϊόντα από την Κοζάνη»!

Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά η δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, υπεύθυνης του τομέα μεταναστευτικής πολιτικής της Ν.Δ., ενάντια στην Κοζάνη, καλώντας ουσιαστικά τους Αθηναίους να κάνουν ένα εμπάργκο στα τοπικά προϊόντα της!

Και όλα αυτά για τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει με το θέμα του στρατοπέδου στη Νεάπολη.

«Δεν είναι δικό της το στρατόπεδο, δεν είναι προίκα της. Θα έπρεπε να προσέχει τι λέει η κ. Ορφανίδου, και να μην λέει ότι δεν θέλουν να γίνουν η χωματερή της Αθήνας.
Με αυτή τη λογική εγώ η Αθηναία θα πάω τώρα στην Κυψέλη, στις περιοχές που ταλαιπωρούνται και θα τους πω, με αυτή την ευκολία της κυρίας, μην ξανα-αγοράσετε προϊόντα από την Κοζάνη!», είπε επακριβώς η κα. Πιπιλή, σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο…!


Πρωτοφανής επίθεση μέσω Facebook της Φωτεινής Πιπιλή κατά της δημάρχου Βοϊου για το Κέντρο Λαθρομεταναστών - Καλεί τους Αθηναίους να…ξεσηκωθούν!

Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της δημάρχου Βοϊου Παναγιώτα Ορφανίδου και, ουσιαστικά, κατά της τοπικής κοινωνίας της Νεάπολης και του Βοϊου προχώρησε σήμερα, πριν από λίγο, μέσα της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή! Όπως γράφει:



«Αθηναίοι! Κυψελιώτες! Πατησιώτες! Κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, κάτοικοι της Ομόνοιας, της 3ης Σεπτεμβρίου, της Αττικής, της Λιοσίων, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
Ακούστε τι δήλωσε, η Δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης: «…Λυπάμαι, αλλά δε θα γίνουμε η χωματερή της Αθήνας…» .
H κυρία αυτή, με 22.000 κατοίκους στο Δήμο της, αντιδρά με αυτό το προσβλητικό τρόπο στη δημιουργία, επιτέλους, με χρήματα της Ευρώπης του πρώτου κέντρου κράτησης Λαθρομεταναστών στη περιοχή της. Ακούστε τι άλλο είπε: « … Δεν θα υποβαθμίσουμε τη δική μας περιοχή για να αναβαθμίσει ο υπουργός το Κέντρο της Αθήνας…»!!!


kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου