Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Βελτιωμένος θα είναι σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα.


 Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στην ανατολική χώρα όπου και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι που πρόσκαιρα στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις κυρίως το απόγευμα.
Στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Στα νότια θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου