Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Γέμισε η Ελλάδα με κροτίδες!


Από την Κορινθία μέχρι την Αλεξανδρούπολη

Κοντεύει το Πάσχα και όλη η χώρα έχει πλημμυρίσει με κάθε είδους επικίνδυνα βαρελότα και κροτίδες, παρά τους εντατικούς ελέγχους της Αστυνομίας που φέτος έβαλε στο μάτι ακόμη και το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στο Βροντάδο της Χίου!

Χίος: Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα οδήγησε τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Μάρκου, μιας από τις δυο ενορίες του Βροντάδου που συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό έθιμο του ρουκετοπόλεμου. Η αποθήκη ήταν «στρατηγείο» κάποιου από τα πληρώματα, αλλά μέσα δεν υπήρχε κάποιος κι έτσι οι αστυνομικοί αρκέστηκαν να κατάσχουν 24 ρουκέτες, 62 κενά καλούπια για την εκτόξευση των πύρινων σαϊτών, δυο σφυριά και μια ξύλινη βάση για ρουκέτες.

Κορινθία: Η σύλληψη ενός 52χρονου 358 κροτίδες, έκανε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν το σπίτι του στο Βέλο όπου ανακάλυψαν άλλα 547 βεγγαλικά διαφόρων τύπων και 6.901 κροτίδες, καθώς και ένα μαχαίρι. Ο 52χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σέρρες: Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί σε ένα κατάστημα της πόλης, αποκάλυψε ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης του διέθετε προς πώληση 4.470 κροτίδες και βεγγαλικά κι έτσι τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τρίπολη: Σε κοινή θέα στην… αυλή του σπιτιού του είχε αποθηκεύσει 550 κροτίδες ένας 19χρονος και οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο δεν δυσκολεύτηκαν να τις βρουν και να τις κατάσχουν.

Ρόδος: Μέσα σε δυο Ι.Χ. φορτηγάκια έκρυβε το παράνομο εμπόρευμά του που αποτελούνταν από 17 κροτίδες και 121 βεγγαλικά διαφόρων τύπων ένας 41χρονος έμπορος, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Αλεξανδρούπολη: Χωρίς την απαιτούμενη άδεια διέθετε για πώληση στο κατάστημά του 35 βεγγαλικά ένας 53χρονος που συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



Web Only

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου