Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αποτυπώθηκε η μορφή του Ιησού σε αυτήν τη φωτογραφία;


Η φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο, ψυχοθεραπευτή στο επάγγελμα,περιηγητή, στο όρος Μαφάτε, σε κάποιο νησάκι του Ινδικού Ωκεανού, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Λικ Περό είχε σκαρφαλώσει σε ύψος 600 μέτρων, για να φωτογραφήσει τους σχηματισμούς που έκαναν τα σύννεφα στο ηφαιστειακό σύμπλεγμα, που βρίσκεται στοι νησί.

Καθώς ετοίμαζε τον εξοπλισμό του για να βρει την κατάλληλη γωνία λήψης, κοίταξε μέσα από το φωτογραφικό φακό και διέκρινε ότι "μια αέρινη φιγούρα στεκόταν ανάμεσα στα σύννεφα", όπως ο ίδιος περιέγραψε (στη φωτογραφία).

" Στην αρχή πρόσεξα μια σκιά να αιωρείται στα σύννεφα και κάτι σαν ουράνιο τόξο να την περιβάλει. Ξαφνιάστηκα και κοίταξα πιο προσεχτικά. Τότε είδα ότι γύρω από τη μορφή υπήρχε ένα λευκό τόξο, που θύμιζε φωτοστέφανο και το στιγμιότυπο μου έδωσε την αίσθηση της θεϊκής παρουσίας», εξήγησε στην εφημερίδα Daily Mail.

" Έγινα μάρτυρας ενός φαινομένου που διαβάζεις μόνο στα βιβλία και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις!", πρόσθεσε δηλώνοντας εκστασιασμένος.

Είναι σαφές πως το τι βλέπει - ή νομίζει ότι βλέπει- ο καθένας στην παρακάτω εικόνα, είναι τελικά εντελώς προσωπική του υπόθεση! Εσείς, τι βλέπετε;



pyles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου