Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Formula 1: Η ημέρα του Αλόνσο!



Το απίστευτο σερί επιτέλους έσπασε!! 


Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής πιλότος που κατάφερε να διπλασιάσει εφέτος τις νίκες του και παράλληλα να ξανανέβει στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari αποθεώθηκε από τους χιλιάδες συμπατριώτες του που παραληρούσαν από την επιτυχία του.

Κέικ μπανάνας με καφέ και καρύδια



Μια πρωτότυπη συνταγή για κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας αλλά και μόκας που είναι ιδιαιτέρα αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Δοκιμάστε την επειγόντως!

180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ. μαύρη ακατέργαστη ζάχαρη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 μεγάλα αβγά
2 μεγάλες υπερώριμες μπανάνες λιωμένες
140 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Σκιάθος, so sexy!


 Σκιάθος


Tο νησί των Βορείων Σποράδων είναι έτοιμο, όπως κάθε χρόνο, να υποδεχθεί παραθεριστές κάθε ηλικίας, κυρίως όμως νέους ή και αυτούς που αισθάνονται νέοι, ωραίοι και, φυσικά, sexy.

Έλληνες και ξένοι παραθεριστές επιλέγουν το προικισμένο από τη φύση κοσμοπολίτικο νησί με την ολοκληρωμένη τουριστική υποδομή για τις ειδυλλιακές ακρογιαλιές του,
 τις χρυσές αμμουδιές του, τις οργανωμένες παραλίες με τα θαλάσσια σπορ
 και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Συναγερμός για το δημογραφικό: Μέσα σε 10 χρόνια «χάθηκαν» ένα εκατομμύριο Έλληνες!


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία απογραφή πληθυσμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφού όπως προκύπτει μέσα σε διάστημα δέκα ετών «χάθηκε» ένα εκατομμύριο Έλληνες στη χειρότερη περίοδο δημογραφικά από τη δεκαετία του 1940!


Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού επισημαίνουν πως ακόμα και στα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και παρά τη δημογραφική αιμορραγία των νεκρών της Κατοχής και του Εμφυλίου δεν καταγράφηκε πληθυσμιακή απώλεια
 ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.

Ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος και η Χαρτοθήκη της Κοζάνης...


Σχέση με την Κοζάνη έχει ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελος Λιβιεράτος. 
Ο κ. Λιβιεράτος ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος του Δήμου Κοζάνης, της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και του ΑΠΘ (2008-2010) για την οργάνωση και ανάδειξη της Δημοτικής Χαρτοθήκης Κοζάνης στο Αρχοντικό Λασσάνη
και του εκπαιδευτικού προγράμματος Κυριακές στη Χαρτοθήκη.

Η αποχώρηση της οικογένειας Παπανδρέου από την ελληνική πολιτική ζωή



Εγκαταλείπουν οι Παπανδρέου την Ελλάδα;


Τελευταίες πληροφορίες από τις κινήσεις της οικογένειας, δείχνουν ότι η οικογένεια που κυριάρχησε πολιτικά στην Ελλάδα το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, βρίσκεται σε φάση "ιστορικής υποχώρησης"....

Τη Δευτέρα στα λύκεια οι βαθμολογίες των πανελλαδικών


Η αγωνία των υποψηφίων φτάνει στο τέλος της!

 Το αργότερο έως τη Δεύτερα θα έχουν αναρτηθεί στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών.
Από την ερχόμενη Δευτέρα, στη μία μετά το μεσημέρι, θα αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο Παιδείας για τις βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β').

Στις 8.000 ευρώ το αφορολόγητο για το 2013



Την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου από τα 5.000 ευρώ στα 8.000 ευρώ από το επόμενο έτος συμφώνησαν στη χθεσινή καταληκτική συνεδρίαση οι αντιπροσωπίες των κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας.
Το μέτρο συγκέντρωσε την καθολική αποδοχή των διαπραγματευτών και θα περιληφθεί στις Προγραμματικές Δηλώσεις που θα αναγνώσει στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες ο πρωθυπουργός, προκειμένου η κυβέρνηση που ορκίστηκε χθες το βράδυ να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.