Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Πόσο μας κοστίζει ο κάθε βουλευτής;

Σε διερευνητικό κυνήγι μισθοδοσίας έχει επιδοθεί το τμήμα Μισθοδικείου, προκειμένου να διαπιστώσει το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή. 
Με έγγραφο του ζήτησε από τους επικεφαλείς της Βουλής να του γνωστοποιήσουν το συνολικό χρηματικό ποσό που δαπανάται για τον κάθε βουλευτή, χωρίς όμως ακόμα να έχει πάρει κάποια απάντηση.

«Διατρός με το ζόρ΄» την Τρίτη 17 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία της Ακρινής


Η θεατρική παράσταση «Διατρός με το ζόρ΄» μια διασκευή του έργου «Γιατρός με το στανιό» στην ποντιακή διάλεκτο, που παρουσιάζει ο Ποντιακός – Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου και ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία της Ακρινής, αναβλήθηκε για την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 21:00 στον ίδιο χώρο.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στην Καστοριά την Τρίτη 17 Ιουλίου


Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά στην Καστοριά, την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 21:00 μ.μ., στο χώρο του Προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Στάλιν-Τίτο.Ο ένας σχεδίαζε τη δολοφονία του άλλου!


Τον γιουγκοσλάβο δικτάτορα Γιόζιπ Μπροζ Τίτο κατονομάζει ως ύποπτο για το θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν μια νέα βιογραφία που κυκλοφόρησε στη Σλοβενία.

Στο βιβλίο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το εγκεφαλικό που σκότωσε τον Στάλιν, να είχε προκληθεί από επαγγελματία δολοφόνο, τον οποίο είχε στείλει ο γιουγκοσλάβος ηγέτης.