Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Το Thriller (Michael Jackson) σε διασκευή για μπάντα χάλκινων από το Λάκκο τ” Μάγγαν'η !( video.Και φωτογραφίες από την παρέλαση του 2010 )


Αγαπητοί φίλοι

Σας στέλνω μια διεύθυνση να μπείτε να δείτε μια πολύ ξεχωριστή δουλειά.
 Το Thriller (Michael Jackson) σε διασκευή για μπάντα χάλκινων (12 μουσικοί) για τις ανάγκες του ομώνυμου άρματος που είχε κατεβάσει ο Λάκκος το 2010.



Διασκευή και clip Νίκος Μόμτσιος.
thriller lakkos
Μπάντες: 1) Agusev την οποία ίδρυσε ο περίφημος Coco Agusev King, ο καλύτερος τρομπετίστας των Βαλκανίων και 2) Χρόνης – Τζαμπάσηδες για τους οποίους δεν χρειάζεται να πω πολλά – χρόνια τιμούν την περιοχή μας με το επίπεδο δεξιοτεχνίας και το ταλέντο τους.

Η Σάντρα η Παλιούρα είχε στήσει τη χορογραφία κι ένα σωρό κόσμος έφκιανε πρόβες επί ένα μήνα για να συντονιστεί. 
thriller lakkos (3)

Ο Γιώργος ο Σιολάκης, ο Καλλιτέχνης δηλαδή, με την πολύτιμη συμμετοχή του Βασίλη του Βακουφτσή στα οργανωτικά είχαν κάνει ένα ξεχωριστό άρμα, ξεπερνώντας ένα σωρό δυσκολίες. Σκεφτείτε ότι έγινε προετοιμασία για να ακούγεται το διασκευασμένο Thriller σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το άρμα, … νικώντας τα μεγάφωνα κατά μήκος της Παύλου Μελά.

Ο Αχιλλέας ο Τσιρέκας επίσης είχε ράψει στολές για φαντάσματα (από γάζα) που ξέφευγαν από την συνηθισμένη προχειρότητα των κουστουμιών της παρέλασης.


thriller lakkos (5)
Ο καιρός όμως μας κασμέριψιν – μην πω κάνα άλλο ρήμα πιο απουκράτκου!

Ήταν η χρονιά που είχε χιονίσει τόσο πολύ, κι ο δρόμος στην Παύλου Μελά είχε τόσο πάγο που η παρέλαση συγκέντρωσε ελάχιστους θεατές.
Το concept και η εκτέλεση όμως ήταν τέλεια!
Επίσης βγήκαν πολύ ωραίες φωτογραφίες με όλα αυτά τα στχειά που θα δείτε μέσα στον πάγο και στην ομίχλη.
Enjoy!!!

Τα δέοντα
Ματίνα Μόμτσιου

thriller lakkos (1)




kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου