Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

8ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της λίμνης Πολυφύτου


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών περιφέρειας Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού και η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης θα διοργανώσουν φέτος τον      “8Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ“.


Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:30 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).
Ο αγώνας είναι κατηγορίας OPEN και μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 16 ετών.

ΑΡΘΡΟ 1:ΕΓΓΡΑΦΕΣ.Θα πραγματοποιούνται στην γραμματεία του αγώνα η οποία θα είναι ανοιχτή μεταξύ 8:00-9:30. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στέλνοντας τα στοιχεία του κάθε αθλητή (επίθετο-όνομα-όνομα πατρός-έτος γέννησης-τόπος κατοικίας-τηλέφωνο-email) στο aimodotikosservion@yahoo.gr ή με fax στο 24640-23045 τουλάχιστον 3μέρες πριν τον αγώνα.


ΑΡΘΡΟ 2:ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ το οποίο βρίσκεται 100m δεξιά της κεντρικής πλατείας Σερβίων. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην κεντρική πλατεία Σερβίων.

ΑΡΘΡΟ 3:ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ. Σέρβια – Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Ίμερα – Φράγμα Πολυφύτου – Βελβεντός – Πλατανόρευμα – Δημαρχείο Σερβίων- Βελβεντού.    50  χιλιόμετρα ( μισός γύρος της λίμνης )

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Σέρβια-διασταύρωση Βελβεντού-διασταύρωση Πλατανορέμματος -Πλατανόρεμμα-Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού.13χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου