Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στα Γρεβενά το 9ο ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ - ΛΙΜΝΩΝ της ΛΕΚΑΜ


Η εκκινηση θα γινει απο την πολη της Κοζανης και μεσω παλιας οδου Κοζανης -Γρεβενων θα επισκευτουμε το Μουσειο Φυσικης Ιστοριας Μηλιας Γρεβενων ,οπου εκτος των αλλων υπαρχουν και οι μεγαλυτεροι χαυλιοδοντες του κοσμου μηκους 4,39. και 5.02 .απο μαστοδοντες
ηλικιας 3 εκατομμυριων ετων που ανασκαφτηκαν το 1997 και το 2007 αντιστοιχα στην περιοχη Μηλιας Γρεβενων [βιβλιο Γκινες].
Στη συνεχεια συνεχιζουμε στην οροσειρα των Γρεβενων με σταση για φαγητο στο χωριο Αετια και συνεχεια κινηση στο χιονοδρομικο κεντρο Βασιλιτσας και στο γνωστο χωριο σε ολους μας Σαμαρινα. Τερματισμος του ραλλυ απογευματινες ωρες στο υπερπολυτελες ξενοδοχειο Λεωνιδας, στο χωριο Φιλιππαιοι .
Το ξενοδοχειο διαθετει θερμενομενα δωματια με επιπλεον τζακι . Επισης διαθετει αλογα για ιππασια και μοτ/τες τετρατροχες ,δυο ατομων [γουρουνες ] για οποιος επιθυμει να κινηθει στα γειτονικα δαση . Το βραδυ του Σαββατου θα υπαρχει ζωντανη μουσικη σε αιθουσα του ξενοδοχειου .Για περισσοτερες πληροφοριες στο 6975.909100.
Ο Αριθμος των δωματιιων ειναι περιορισμενος και σας παρακαλουμε να δηλωσετε συμμετοχη απο σημερα .

Η συμμετοχη για πληρωμα δυο ατομων καθοριστηκε στο ποσο των Εuro 140 και περιλαμβανει διαμονη σε δωματιο με αυτονομη θερμανση και επιπλεον δυνατοτητα χρησης τζακι [υπαρχει σε καθε δωματιο], με πρωινο . Ελαφρο δειπνο με ζωντανη μουσικη στην αιθουσα δεξιωσεων του ξενοδοχειου το Σαββατο το βραδυ , το γευμα των απονομων το μεσημερι της Κυριακης στην αιθουσα δεξιωσεων του ξενοδοχειου , τα κυπελλα των νικητων του αγωνα ,τις αγωνιστικες πινακιδες των αυτοκινητων,την ασφαλιση των αυτοκινητων και τα υλικα διεξαγωγης του ραλλυ . Για ατομα συνοδειας οπως επισης για επιπλεον ατομα και για παιδια μεχρι 12 ετων η τιμη θα καθοριζεται κατοπιν συμφωνιας με την οργανωση .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου