Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Υπογραφή της σύμβασης του Βιολογικού Καθαρισμού του Βελβεντού με φραστικούς προπηλακισμούς εναντίον του Περιφερειάρχη κ. Γ. Δακή


Παραβρεθήκαμε σήμερα (11-4-2013) σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Βελβεντού, στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού του Βελβεντού.
Είναι ένα έργο σημαντικό για το Βελβεντό, με περιβαλλοντική διάσταση που βελτιώνει την ποιότητα των νερών της λίμνης Πολυφύτου αλλά και τη ζωή των κατοίκων του οικισμού.

Είναι ένα έργο για το οποίο θα έπρεπε να πανηγυρίζουν και οι κάτοικοι του Βελβεντού αλλά και αυτοί που συμμετείχαν στην ωρίμανσή του (πρώην Δήμος Βελβεντού).

Αντ’ αυτού γίναμε μάρτυρες έντονων φραστικών προπηλακισμών εναντίον του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Δακή, ο οποίος ωρίμασε και πλήρωσε την μελέτη ως πρώην Νομάρχης, από μερίδα πολιτών του Βελβεντού και ιδιαίτερα από τον πρώην Δήμαρχο.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα και όταν χαρακτήρισαν την Δημοτική Αρχή ως κατοχική αρχή, έντονα προσβεβλημένος αποχώρησα από την τελετή υπογραφής της σύμβασης μη θέλοντας να οξύνω ακόμη περισσότερο την ένταση.

Ζητώ συγνώμη από τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης αλλά και τους ψύχραιμους πολίτες του Βελβεντού για την ενέργεια μου αυτή, ο χαρακτηρισμός όμως περί κατοχικής αρχής προσβάλει βάναυσα εμένα προσωπικά, τη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Η Δημοτική Αρχή υπηρετεί και θα υπηρετεί το συμφέρον όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις και μισαλλοδοξία.

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού

Βασίλειος Κωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου