Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Τελικά μας ψεκάζουν;

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Metron Analysis

Οι ψεκασμοί στη χώρα με χημικά αέρια, ως θεωρία συνωμοσιολογίας, κάνει θραύση σε συζητήσεις «κορυφής και καφενείου», σε επιστημονικά πάνελ, ακόμη και στη Βουλή.

Oξυζενέ: Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία που μας κρύβουν επιστήμονες και φαρμακευτικές εταιρείες

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…

Ποιες διάσημες περιμένουν τον πελαργό;

Χαράς ευαγγέλια σε λίγο καιρό για πολλές διάσημες κυρίες τόσο της ελληνικής όσο και της ξένης σόουμπιζ.

Μερικές από τις ομορφότερες σταρ πρόκειται σε λίγους μήνες να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους και φυσικά οι ίδιες θα απολαύσουν τη χαρά της μητρότητας, άλλες για πρώτη φορά και άλλες για πολλοστή.

Φόρο 10% στις καταθέσεις των Ευρωπαίων ζητά το ΔΝΤ

Πρόταση - σοκ για φόρο επί των καταθέσεων, στα πρότυπα της Κύπρου, ζήτησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για 15 κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως γράφει η γαλλική L'Echo.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προκρίνει τον φόρο του 10% ως λύση για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους των χωρών.

Σε έξαρση η λαθροϋλοτομία σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν λάβει τα περιστατικά λαθροϋλοτομίας στις δασικές εκτάσεις της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας τη χρονιά που διανύουμε σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι δασικές υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του «Φαντάσου την πόλη - Κοζανη 2013»

Το "Φαντάσου την Πόλη – Κοζάνη 2013" ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή στις 13 Οκτωβρίου.

Οι δράσεις που θα γίνουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου περιλαμβάνουν τα εξής:

Στις 10:00 ξεκινάει μια ποδηλατική περιήγηση της Κοζάνης με αφετηρία το Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Διάψευση για λουκέτο στα αεροδρόμια Κοζάνης και Καστοριάς

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τα αεροδρόμια Κοζάνης και Καστοριάς, έδωσε χτες ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κλείσιμο 22 περιφερειακών αεροδρομίων.
Τα περιφερειακά αεροδρόμια θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους, υπό τον έλεγχο ενός δημόσιου φορέα, ακόμη και αν το ΤΑΙΠΕΔ δεν επιδείξει ενδιαφέρον, σημείωσε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Κοζάνης την Κυριακή 13-10-2013

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :
Την Κυριακή 13-10-2013 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:30 στην πόλη της Κοζάνης και συγκεκριμένα στη συνοικία ΄Πλατάνια΄, στην περιοχή που περιβάλλεται από τις οδούς..

Αγιασμός των "Μακεδνών"

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης «Οι Μακεδνοί», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην τελετή αγιασμού της νέας περιόδου, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7 : 00 μ.μ. στο χώρο του συλλόγου επί της οδού Κ. Βάρναλη 1.

Πρόγραμμα Εορτασμού Απελευθέρωσης Πτολεμαΐδας


Η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας θα εορτασθεί με κάθε επισημότητα και παλλαϊκή συμμετοχή .

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ώρα 12: 00 θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία της πόλης μας, με την παρακάτω σειρά :

Φιλοπρόοδος Σύλλογος: τακτική γενική συνέλευση

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8 το βράδυ στο στέκι του, με θέματα: