Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Χρυσά κοιτάσματα πετρελαίου - αερίου σε Ιόνιο και Κρήτη

Οι πρώτες αναλύσεις των δεδομένων από τις σεισμικές έρευνες
 για υδρογονάνθρακες που έγιναν στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης υποδεικνύουν την ύπαρξη υποσχόμενων στόχων, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ), Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας
σε ενεργειακό συνέδριο.

Έκλειψη ηλίου ορατή από την Ελλάδα

Μετά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκλειψη Ηλίου, η οποία θα είναι ορατή ως μερική στην Αφρική, τη νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και περιοχές της Αμερικής.
Στην Ελλάδα η έκλειψη θα είναι ορατή ως μικρή κάλυψη του ηλιακού δίσκου από τη Σελήνη. Σε άλλες περιοχές του κόσμου η έκλειψη θα γίνει αντιληπτή ως ολική.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ-καρέ την εκτέλεση Φωτογραφία του δολοφόνου με το όπλο στο χέρι - Μάχη για τη ζωή δίνει ο 29χρονος

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, σταμάτησαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο δράστης, μαζί με άγνωστο συνεργό του, προσέγγισαν πεζή τα θύματα.
Αφού ο δολοφόνος πυροβόλησε τους δύο νεαρούς, επιβιβάστηκαν ξανά στη μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το facebook θα καταγράφει κάθε μας κίνηση

Ξέρει τα πάντα για τη ζωή σας: από το πού μένετε, σε ποιο σχολείο φοιτήσατε και πόσων ετών είστε, μέχρι το αν έχετε δεσμό, ποιες ταινίες σας αρέσουν και πού πήγατε διακοπές το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα, το facebook έχει βαλθεί να μπει μέσα στο μυαλό σας αλλά και στην οθόνη του υπολογιστή σας, καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό τι κάνετε στο κοινωνικό δίκτυο.

Ένας χειρότερος Νοέμβρης

Πάει και ο Οκτώβριος, όπως μας έλεγαν προχθές και οι έγκυροι Ξεφτεντέρηδες και οι άλλοι Χατζηλάστιχοι της Τηλεδημοκρατίας μας.
Έφυγε ένας μήνας κακός, ένας μήνας που ενώ, σύμφωνα με τις παραδόσεις του λαού μας, είναι ο καταλληλότερος για την καλλιέργεια και τη σπορά των χωραφιών, εμείς σπείραμε κι ετούτη τη φορά την ανοησία: πάλι μείνανε άσκαφτα τα χωράφια, καθώς περνάγαμε το χρόνο μας μιλώντας για σουξεδιάρικες ιστορίες.

Από Δευτέρα θα εξοφλούνται τα τέλη κυκλοφορίας. Αναλυτικά

Είναι πιθανό από τη Δευτέρα να λειτουργήσει η ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων μέσω της οποίας θα καταβάλλεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 με βάση τα κυβικά του κάθε ΙΧ έχουν ως εξής: