Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Γιατί oι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται... γυμνές!

Πολλές έρευνες αποδεικνύουν πόσο καλό κάνει στις γυναίκες να κοιμούνται γυμνές...

Δείτε γιατί:

Μέσω taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας

Τη Δευτέρα ανοίγει από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους.

"Μαμά, πάρε με σπίτι και δεν θα ζητήσω φαγητό"

"Μαμά πάρε με σπίτι και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου ζητήσω ξανά φαγητό" είναι τα λόγια ενός κοριτσιού που μένει
σε ένα παιδικό χωριό-οικοτροφείο στην Καλλιθέα και ικετεύει την μητέρα του κρατώντας την από την φούστα  για να την πάρει πίσω σπίτι.

Τα πρόστιμα φέρνουν φτηνότερα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Τα πρόστιμα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανάγκασαν το ελληνικό Κράτος, να προσαρμόσει στα κοινοτικά δεδομένα, τον τρόπο υπολογισμού των Τελών Ταξινόμησης για τα εισαγώμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.Και αυτό διότι η υπερφορολόγηση αυτών των αυτοκινήτων (κάτι που οι εισαγωγής έχουν επισημάνει εδώ και αρκετά χρόνια) ήταν ένα ακόμη χτύπημα στην συγκεκριμένη αγορά.

Εγκαίνια του Παραρτήματος Δυτ. Μακεδονίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στην Κοζάνη τη Δευτέρα 18/11

Ο Πρόεδρος Καθηγ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, τα Μέλη της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας σας προσκαλούν στα Εγκαίνια του Παραρτήματος Δυτ. Μακεδονίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στην Κοζάνη, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στις 18:00 στην Αίθουσα «Φίλιππος» στην Κοζάνη.

Με τρεις όρους αρχίζουν οι πλειστηριασμοί από το 2014 - Ποια ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί

Με σκοπό την προστασία των μικρομεσαίων νοικοκυριών που έχουν κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας κάτω των 220.000 ευρώ για τους άγαμους και μέχρι 280.000 ευρώ για τις τετραμελείς οικογένειες η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης κατεβάζει δύο προτάσεις, στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που θα οδηγήσουν στη μερική άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών.

Μείωση του εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων και εύκολες απολύσεις

Η τρόικα έθεσε θέμα νέας μείωσης των συντάξεων, κάτι που επιβεβαίωσε έμμεσα το υπουργείο Εργασίας.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου σε συνέντευξή του ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τις προθέσεις των εκπροσώπων των δανειστών για μείωση συντάξεων, λέγοντας: «Δεν μπορώ ούτε να σας το επιβεβαιώσω ούτε να σας το αναιρέσω».

Η ανατριχιαστική δήλωση του Ανδρέα το 1995 -«Στο μέλλον οι εκλεγμένες κυβερνήσεις δεν θα παίζουν ρόλο. Θα κάνει κουμάντο η Γερμανία»

Μία προφητική δήλωση που είχε κάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 1995 φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως σήμερα.
Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε προβλέψει δεκαοχτώ χρόνια πριν την αποδυνάμωση των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων προς όφελος ενός ευρωπαϊκού διευθυντηρίου με επικεφαλής την ενοποιημένη Γερμανία.