Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Παράξενα (και επιτυχημένα) γιατροσόφια για το κρυολόγημα!

Βέβαια, οι γιαγιάδες μας έχουν δώσει τα κατάλληλα «εφόδια» για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις …κρύες αντιξοότητες.
Αν και μερικά από τα γιατροσόφια είναι ιδιαίτερα παράδοξα, όλα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

Πιστεύετε στον Άη Βασίλη; Καταπληκτική ιδέα διαφήμισης!

Μία χριστουγεννιάτικη έκπληξη επιφύλαξε σε ανυποψίαστους επιβάτες της η καναδική αεροπορική εταιρεία WestJet, κάνοντάς τους με τη δύναμη της τεχνολογίας και των… ξωτικών να πιστέψουν στον Άγιο Βασίλη!

Πορτοκάλια για τις ιώσεις, αλλά και για τον καρκίνο, την καρδιά, τις πέτρες, την αντιγήρανση

Το πορτοκάλι είναι ένα από τα πιο γνωστά εσπεριδοειδή.
Ο πιο φυσικός και γευστικός τρόπος για την θωράκιση του οργανισμού μας είναι το πορτοκάλι.
Εντάσσοντάς το στην καθημερινή σας διατροφή θα νιώσετε ζωντάνια και ευεξία, ενώ η βιταμίνη C θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε πιο εύκολα τα κρυώματα και τις γρίπες του χειμώνα..

Τι κοιτάνε όσοι μπαίνουν στο προφίλ σας στο Facebook;

Το προφίλ σας στο Facebook επισκέπτονται κάθε μέρα φίλοι σας, γνωστοί σας, συνάδελφοί σας, ακόμα και άνθρωποι που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στη ζωή σας.
Αν είχατε απορία τι κοιτούν αυτοί οι άνθρωποι στο προφίλ σας, τότε το EyeTrackShop έκανε μια μικρή έρευνα, με σκοπό να σας δώσει απαντήσεις.

Χιόνι στο Κάιρο μετά από 112 χρόνια!


Χιόνι κάλυψε τους δρόμους στο Κάιρο, για πρώτη φορά μετά από 112 όταν δυνατό κύμα ψύχους έπληξε τη χώρα.
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το κύμα του τσουχτερού κρύο στην Αίγυπτο προκλήθηκε από τη συνεχιζόμενη καταιγίδα της Alexa, που προέρχονται από τη Σιβηρία σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Ανησυχιτικές Ειδήσεις για Αμερικανικό Kραχ την 16η Δεκεμβρίου. Ελληνοαμερικανοί με ακίνητη περιουσία αγοράζουν χρυσό.Ρολά στις τράπεζες;

Εδώ και μερικές μέρες οι ειδήσεις που μας μεταφέρουν Ελληνοαμερικανοί παράγοντες στην Αθήνα, είναι πραγματικά τραγικές.
 Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε να πιστέψουμε ούτε να μεταδώσουμε. Όμως συζήτηση που είχαμε με μέλος των Ελληνοαμερικανών “Δημοκρατικών” που αποτελεί έναν από τους χρηματοδότες τους, μας οδηγεί σε μαύρα συμπεράσματα για το μέλλον του Αμερικανικού καπιταλισμού που διαχέεται σε όλον τον κόσμο.

Σπάνιες Σκηνές: Πώς η Γερμανία αιματοκύλισε τον πλανήτη. Βίντεο-ντοκουμέντο του Β'ΠΠ για το Ανατολικό Μέτωπο

΄'Ενα από τα καλύτερα οπτικά ντοκουμέντα για την ιστορία του Β' Π.Π μπορείτε να δείτε παρακάτω και το οποίο αφορά την μεγάλη σύγκρουση του έτους 1943 στο Ανατολικό Μέτωπο με τις σοβιετικές στρατιές, το οποίο έκρινε ολόκληρο τον πόλεμο...

Ταυτοποιήθηκε ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε προ διμήνου σε δασική περιοχή στην Ασβεστόπετρα Κοζάνης


Ταυτοποιήθηκε ανθρώπινος σκελετός  που βρέθηκε το μεσημέρι της 25-10-2013  από κτηνοτρόφο, σε δασική περιοχή στην Ασβεστόπετρα Κοζάνης.