Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία σήμερα - Ο καιρός στην Κοζάνη

Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα ορεινά περιμένουμε  σε ολόκληρη την χώρα.

Συγκεκριμένα, αναμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά και νότια και πρόσκαιρα ισχυρές χιονοπτώσεις στα βόρεια, ενώ τα καιρικά φαινόμενα στο Αιγαίο και κυρίως στα ανατολικά τμήματα θα είναι τοπικά ισχυρά.

Αναλυτικά ο καιρός την Κυριακή:

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.  Από το βράδυ χιονόπτωση ενδέχεται να σημειωθεί κατά περιόδους και στην πόλη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 με 5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 7 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 12 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 9 έως 11 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το απόγευμα, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί σχεδόν θυελλώδεις.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν σε ισχυρούς.

πρωτο θεμα

Χιόνια στην Κοζάνη για σήμερα Κυριακή 26 Ιανουαρίου

ΚΟΖΑΝΗ



















meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου