Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ανοιχτά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή

Η Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα είναι η πρώτη Κυριακή του χρόνου που τα εμπορικά καταστήματα στη Δυτική Μακεδονία θα μείνουν ανοιχτά, σύμφωνα με απόφαση των εμπορικών συλλόγων της περιφέρειας. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Οι έμποροι καλούν τον κόσμο να βγει στην αγορά και να ψωνίσει πράγματα από τα καταστήματα της πόλης, στηρίζοντας τους ντόπιους επιχειρηματίες.

Προς το παρόν, πάντως, πρώτες ημέρες των εκπτώσεων η κίνηση είναι σχετικά μουδιασμένη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο. «Ο κόσμος κάνει τη διερεύνησή του, αλλά πρέπει να πω ότι οι συνάδελφοι ειδικά για φέτος και αυτή τη σεζόν κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις. Ειδικά τώρα που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη, οι εκπτώσεις φθάνουν το 70% και αποτελούν μεγάλο δέλεαρ» τονίζει ο κ. Καλαϊτζόπουλος και ζητά από τον κόσμο να βγει και να προτιμήσει τα καταστήματα της περιοχής.

«Η προσπάθεια για επιβίωση είναι μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν καλές τιμές και ποιοτικά εμπορεύματα» λέει ο κ. Καλαϊτζόπουλος και θεωρεί ότι έτσι όλοι θα βγουν κερδισμένοι.



ο Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου