Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νέα έρευνα για τον Κωστή Πολύζο;

Στη Σιάτιστα βρέθηκε προχθές συνεργείο της τηλεόρασης του ΑΛΦΑ και πραγματοποίησε έρευνα για ένα θέμα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία αλλά και όλο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm το τηλεοπτικό συνεργείο ρωτούσε κατοίκους για την υπόθεση του νεαρού Κωστή Πολύζου που εξαφανίστηκε και δολοφονήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2011,ενώ  το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο  σε κτήμα που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, στη θέση Πασά Γεφύρι στις 26 Σεπτεμβρίου 2011.

Η εκπομπή της στο «Φως στο Τούνελ» ταξίδεψε για μια ακόμη φορά στη Σιάτιστα με την κάμερα του ΑΛΦΑ όπου μετακόμισε πλέον η Αγγελική Νικολούλη και αναμένεται πλέον να δούμε πότε θα παρουσιαστεί το θέμα στην εν λόγω εκπομπή!!

Η εκπομπή είχε ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση, φωτογραφίζοντας πρόσωπα που πιθανόν εμπλέκονται , αλλά παρά την έρευνα και της αστυνομίας η υπόθεση παραμένει άλυτη ενώ όλοι περιμένουν δικαίωση για τον Κωστή με την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του!!

Η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας σε εκπομπή του ALTER, το 2011 ανέφερε πως: » Αυτή η υπόθεση δεν συγκρίνεται με καμία άλλη που έχω ασχοληθεί…».

Το σοκ ήταν ισχυρό απ” τις εικόνες στον τόπο της ταφής του παιδιού.

Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία του κυνηγού που αντίκρισε πρώτος ένα μέρος του σώματος του να εξέχει απ” τον τάφο. Το προφητικό όνειρο του που εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του «Τούνελ», προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Το Σαββατοκύριακο που δεν τόλμησε να ενημερώσει την αστυνομία για το μακάβριο εύρημα του, είδε στον ύπνο του τον Κωστή Πολύζο στο χωράφι του θανάτου. Την Δευτέρα συντετριμμένος από τα γεγονότα, πέρασε το κατώφλι της αστυνομίας για την αποκαλυπτική του κατάθεση. Την ίδια νύχτα ο Κωστής εμφανίστηκε πάλι στον ύπνο του. Μόνο που αυτή τη φορά απομακρυνόταν χαμογελαστός…Η αλήθεια είχε ήδη αποκαλυφθεί…



Η μακάβρια αποκάλυψη

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της ταφής. Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστική.

Η εξέταση DNA που έγινε στο φαγωμένο από τα σκυλιά πτώμα, επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους. Ο άγνωστος μέχρι χθες άντρας, ήταν ο Κωστής Πολύζος που αναζητούσαμε στο «Τούνελ». Ένα πρόσθετο στοιχείο που ενίσχυε αυτή την εκδοχή από την αρχή, δημιουργώντας παράλληλα καυτά ερωτήματα, ήταν και το εξής: Ο νεαρός βρέθηκε σε κτήμα που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, στη θέση Πασά Γεφύρι. Η περιοχή αυτή είναι κοντά στο χωριό Ταξιάρχης, στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών. Σε κοντινή απόσταση και η Σιάτιστα, όπου έμενε ο Κωστής με τη μητέρα του, τον πατριό του και τον μικρότερο αδελφό του.


sierafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου