Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Κωστή Πολύζο! Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες και στοιχεία...

Τα στοιχεία που έφερε στο φως το «Τούνελ» για το θρίλερ του Κωστή Πολύζου, προκάλεσαν την οργή του κόσμου.

Ο πολύτιμος χρόνος που χάθηκε απ’ τις αρμόδιες Αρχές, δεν στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσει το «Τούνελ» την επίμονη και μεθοδική έρευνα που στρέφεται στον τόπο του εγκλήματος. Νέες μαρτυρίες διαλύουν την ομίχλη της μοιραίας νύχτας που δολοφόνησαν και εξαφάνισαν τον 23χρονο Κωστή Πολύζο από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες, ήρθαν στο φως και οδηγούν την υπόθεση στο δρόμο της εξιχνίασης.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια, ο Κωστής στις 18 Φεβρουαρίου 2011 επέστρεψε στο σπίτι του γύρω στις 11.30 το βράδυ. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς. Ήταν ευδιάθετος, έφαγε, έπαιξε με τον ετεροθαλή αδελφό του παιχνίδια στον υπολογιστή. Βγήκε για να διορθώσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μία χαλασμένη βρύση και συνομίλησε για λίγη ώρα με κάποιον άγνωστο που είχε σταματήσει με το αμάξι του έξω από το γκαράζ της αυλής. Μπήκε στο σπίτι ξανά, έβαλε το μπουφάν του, πήρε μια ομπρέλα και είπε ότι θα πήγαινε και πάλι στο φίλο του, απ’ όπου μόλις είχε επιστρέψει. Όλα αυτά, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα , μέσα σε μισή ώρα!

Το «Τούνελ» κατάφερε να εντοπίσει όσα δεν βρήκε τον πρώτο καιρό της έρευνας.Νέοι μάρτυρες που κινήθηκαν εκείνη την επίμαχη ώρα στη γειτονιά του Κωστή. Οι μαρτυρίες τους στην εκπομπή, διαλύουν το σκοτάδι εκείνης της νύχτας…

Οι νέες μαρτυρίες για το άγνωστο αυτοκίνητο…

Οι μαρτυρίες που συγκέντρωσε το «Τούνελ» τώρα και τότε, δίνουν ξεκάθαρα την εικόνα της νύχτας που χάθηκε ο Κωστής. Τον είδαν στις 11.30 να μπαίνει στο σπίτι του αλλά κανείς δεν τον είδε να βγαίνει. Οι μάρτυρες που ακούστηκαν στην εκπομπή, επέστρεφαν μετά τα μεσάνυχτα στα σπίτια τους, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τοσπίτι του Κωστή. Κανένας δεν είδε το σταματημένο αυτοκίνητο όπως το περιγράφει ο ετεροθαλής μικρότερος αδελφός του. Κανένας δεν αντιλήφθηκε τον Κωστή Πολύζο να βγαίνει από το σπίτι του και να περπατάει με την ομπρέλα όπως ισχυρίστηκε η μητέρα του.

Τα δάνεια

Όπως απέδειξε η έρευνα, μόλις ο Κωστής ενηλικιώθηκε πήρε στο όνομα του υπέρογκα δάνεια για λογαριασμό της οικογένειας του. Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή, οι δόσεις παρέμεναν απλήρωτες και οι τράπεζες ζητούσαν τα χρήματα από δύο άνδρες με το ίδιο όνομα και πατρώνυμο. Οι επιστολές των τραπεζών και τα εξώδικα δεν στέλνονταν στη διεύθυνση του πραγματικού δανειολήπτη, αλλά στις διευθύνσεις των δύο συνονόματων ανδρών.

Το πτώμα του Κωστή βρέθηκε 8 μήνες μετά την εξαφάνιση του, από τα σκυλιά ενός κυνηγού, που σόκαρε τον κόσμο με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ». Ήταν θαμμένος σε χωράφι στη θέση Πασά Γεφύρι, που ανήκει στον πατριό του και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα.

Σοκ απ’ τις αποκαλύψεις για το πτώμα του Κωστή

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στην εκπομπή νέα στοιχεία για τον τάφο του Κωστή που σόκαραν. Περιμετρικά στο σημείο αυτό, υπήρχαν κλαδιά που είχαν κοπεί από τα γύρω δέντρα και μαζί με άλλα από αγκαθωτούς θάμνους, χρησιμοποιήθηκαν σαν περίφραξη για να μην πλησιάσει κανείς τον «τάφο» και κυρίως άγρια ζώα. Και τίθεται εύλογα το ερώτημα: ο ιδιοκτήτης του χωραφιού το οποίο επισκεπτόταν συχνά αφού διατηρούσε εκεί τα μελίσσια του, δεν παρατήρησε την περίφραξη με τα κομμένα κλαδιά;

Όπως αποκάλυψε στο «Τούνελ» μάρτυρας, το οικόπεδο αυτό δεν είχε αναφερθεί στις Αρχές την περίοδο που πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του Κωστή.

Η οικογένεια του το είχε διαψεύσει αυτό στο «Τούνελ», λέγοντας ότι ήταν από τα πρώτα που είχε δηλώσει, ακριβώς γιατί εκεί υπήρχαν τα μελίσσια με τα οποία ασχολιόταν ο Κωστής.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο για το πτώμα του παιδιού, που μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί. Το πτώμα από τη λεκάνη και κάτω, βρισκόταν ατόφιο, βαθιά θαμμένο στον τάφο. Η εικόνα του είχε δώσει τότε πολλές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των Αρχών που όμως δεν τις αξιποίησαν. Φορούσε ένα παντελόνι στυλ φόρμας και ήταν ξυπόλυτος. Όσο κι αν έσκαψαν βαθύτερα οι αστυνομικοί δεν βρήκαν αθλητικά παπούτσια. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο θανάτου την περίοδο που εξαφανίστηκε. Ο τρόπος με τον οποίο τον δολοφόνησαν, δεν μπόρεσε να εξακριβωθεί γιατί από τη μέση και πάνω το πτώμα ήταν διαλυμένο από τα άγρια ζώα και τα σκυλιά της περιοχής. Έστω και μετά από τρία χρόνια οι Αρχές οφείλουν να αξιοποιήσουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και να οδηγηθούν προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης.


anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου