Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

World Finance: βραβείο για το ΣΔΙΤ της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων

Το έγκριτο οικονομικό περιοδικό World Finance απένειμε για έκτη συνεχή χρονιά τα Παγκόσμια Βραβεία Χρηματοδότησης, έναν θεσμό που καθιέρωσε η ομάδα σύνταξης του περιοδικού ώστε να αναδείξει τις σημαντικότερες συμφωνίες χρηματοδότησης έργων υποδομής και έρευνας που έχουν επιτευχθεί διεθνώς.
Παρατίθεται η επιστολή της ομάδας σύνταξης σχετικά με το βραβείο που απενεμήθη για το ΣΔΙΤ της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων.


Στα πλαίσια του προγράμματος βράβευσης «Ετήσιο Βραβείο Χρηματοδότησης» και μετά από τρίμηνη αξιολόγηση του έργου ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα στη Δυτική Μακεδονία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη βράβευση του έργου ως Συμφωνία της Χρονιάς για τα Απόβλητα.
Η επιτροπή του World Finance αναγνωρίζει τη δέσμευση της  ελληνικής κυβέρνησης για την ανάπτυξη έργων υποδομής στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων και θεωρεί τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις, την τρέχουσα υπουργική διάταξη και το θεσμικό πλαίσιο για τις συμπράξεις δημοσίου ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) από τα πιο προοδευτικά στην Ευρώπη.
Το βραβείο τιμά την πολιτική βούληση του ελληνικού δημοσίου για την υλοποίηση ΣΔΙΤ στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπως αποδεικνύεται από μια σειρά έργων που βρίσκονται σε διαδικασία υποβολής προσφορών .
Το βραβείο τιμά επίσης τον συντονισμό των διαδικασιών από την Ειδική Γραμματεία για τα ΣΔΙΤ του Υπουργείου, σε συνδυασμό με τους προβλεπόμενους περιβαλλοντικούς στόχους που έχουν τεθεί μέσω των εν λόγω έργων .
Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες για το Ετήσιο Βραβείο Χρηματοδότησης θα ανακοινωθούν και το έργο τους θα προβληθεί μέσω των ακόλουθων μέσων:
- Επίσημη ανακοίνωση στο περιοδικό World Finance
- Καταχώρηση στον διαδικτυακό χώρο του περιοδικού
- Αποστολή δελτίων τύπου press

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στο Ετήσιο Βραβείο Χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου