Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

37.250 ευρώ συγκεντρώθηκαν για την αποκατάσταση της υγείας του 16χρονου μαθητή από την Κοζάνη

Δυο μήνες συμπληρώνονται από τότε που συνένωσαν τις δυνάμεις τους δεκάδες σύλλογοι και φορείς της Κοζάνης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας του 16χρονου μαθητή, ο οποίος πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό με στόχο να αποκατασταθεί η υγεία  του.

Σε δεκάδες εκδηλώσεις και ενέργειες με τίτλο «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» που διοργανώθηκαν όλο αυτό το διάστημα χάριν της συνδρομής των συμπολιτών, συγκεντρώθηκε μέχρις στιγμής το ποσό των 37.250 Ευρώ. Για την αποκατάσταση της υγείας του 16χρονου μαθητή απαιτούνται όμως τουλάχιστον 150.000 ευρώ.

Η μεγάλη προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Προγραμματίστηκε νέα εκδήλωση με «Παρουσίαση Χορευτικών Τμημάτων»  την  Κυριακή  2 Φεβρουαρίου 2014  και  ώρα 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα Φίλιππος στην οποία θα συμμετέχουν οι:

Χορευτικός Όμιλος Κοζάνης
Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης « Η Αγία Παρασκευή»
Χορευτικός Όμιλος «Αναγέννησις»
Πολιτιστικός Σύλλογος « Οι Μακεδνοί»
Παράλληλα κουμπαράδες για την ενίσχυση της οικογένειας θα υπάρχουν στις παρακάτω εκδηλώσεις:

 - Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης στο Οικογενειακό Κέντρο “Κοσμοκίνηση” που διοργανώνεται το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014 κι ώρα 21.30 μ.μ

 - Στην Κοπή βασιλόπιτας και τον  ετήσιο χορό του Συλλόγου Μικρασιατών Κοζάνης το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014 κι ώρα 21.00 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης Αεροδρόμιο

 Υπενθυμίζεται ότι κουμπαράδες για την συγκέντρωση χρημάτων έχουν τοποθετηθεί στο ΚΕΠ του Δήμου Κοζάνης, την ΔΕΥΑΚ, στο ταμείο του Δήμου Κοζάνης στο κτίριο του Δημαρχείου καθώς και στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης.

 Από σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 κουμπαράδες θα υπάρχουν ύστερα και από ευγενική συνδρομή και στην Τράπεζα Πειραιώς στα καταστήματα της, στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, τα Σέρβια, τη Σιάτιστα και το Βελβεντό.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ενίσχυσαν από υστέρημα τους την μέχρι στιγμής προσπάθεια και τους καλούμε να συμπράξουν στο «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

 Η συντονιστική επιτροπή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου