Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κοτόπουλο με λαχανικά και κάρυ

Πεντανόστιμο κοτόπουλο με λαχανικά και κάρυ!

 Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα

Υλικά συνταγής:

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
5-6 ασπρομανίταρα κομμένα σε λεπτές φέτες
250 γρ. κίτρινη κολοκύθα
1 γλυκοπατατα
250 γρ. μπρόκολο
1 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ (στα μεγάλα σούπερ μάρκετ)
400 γρ. γαλα καρύδας
1/2 φλ. ζωμό κότας
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
αλάτι
πιπέρι
λίγος ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.

2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους. Προσθέτουμε την κολοκύθα, την γλυκοπατάτα και το μπρόκολο. Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.

3. Τέλος προσθέτουμε το ζωμό και το γάλα καρύδας. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ρύζι.

Για το σερβίρισμα: πιλάφι


syntagesmekefi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου