Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Προγράμματα ΟΑΕΔ: ποια τα νέα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή

Ποια είναι τα δικαιολογητικά, που ζητά ο ΟΑΕΔ προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή στα προγράμματα, που υλοποιεί;
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα ανέργων του ΟΑΕΔ, καθώς η μη προσκόμμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, μπορεί να τους αφήσει «εκτός».

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, μεταξύ των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, που χρειάζεται να έχουν οι επιχειρήσεις, οι οποίες προσλαμβάνουν ανέργους είναι και κωδικός πρόσβασης, ο γνωστός κλειδάριθμος.

Ο κλειδάριθμος, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, που αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες.

Όσες επιχειρήσεις δε διαθέτουν κλειδάριθμο, μπορούν να απευθυνθούν στην πλησιέστερη -από την επιχείρησή τους- Υπηρεσία του ΟΑΕΔ και να προσκομμίσουν:

1. Οι ατομικές επιχειρήσεις την Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.

2. Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης, από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή/και εταιρική σύνθεσή της καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης.

Σημειώνεται, πως σε περίπτωση που η επιχείρηση διατηρεί υποκαταστήματα τότε κατά την έκδοση του κλειδαρίθμου θα πρέπει να δηλώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία του εκάστοτε υποκαταστήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου