Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ληστεία σε Mini market επί της οδού Χαλκιδικής στην Κοζάνη – Δύο κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν τον ιδιοκτήτη στο πρόσωπο, του πήραν την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή

Λίγο μετά τις 21:00, χθες Κυριακή 27-4 ,δύο άγνωστοι άντρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, μπήκαν σε Mini market επί της οδού Χαλκιδικής στη Κοζάνη (που βρίσκεται πλησίον του γνωστού μικρού πάρκου, πιο κάτω από το κτήριο που στεγαζόταν – μέχρι πρότινος – η δημοτική αστυνομία) και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησαν από την ιδιοκτήτη τις εισπράξεις της ημέρας.
Εκείνος αρνήθηκε και στην προσπάθειά του να τους εμποδίσει, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο (μάγουλο), του πήραν την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή. Αιμόφυρτος ο ιδιοκτήτης  βγήκε έξω από το μαγαζί του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Κάποιος από τους περαστικούς τον άκουσε και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο (Μαμάτσειο), όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης. Eικάζεται ότι οι δυο δράστες είχαν επισκεφτεί νωρίτερα, ως πελάτες, το mini market  για να εκτιμήσουν την κατάσταση πριν διαπράξουν τη ληστεία.
 Η φωτογραφία  από το Mini market, μισή ώρα μετά το συμβάν.


kozan gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου