Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σωτήρης Βάγιας: Τι έδειξε η νεκροψία -Τραγική φιγούρα η μητέρα του που τον περίμενε

Πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του γνωστού ηθοποιού, Σωτήρη Βάγια, ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του σε δρόμο των Πατησίων, βυθίζοντας σε πένθος τους συνεργάτες, φίλους και συγγενείς του.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο Σωτήρης Βάγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Συγκλονισμένοι είναι συνάδελφοι, φίλοι και γείτονες του Σωτήρη Βάγια, του ηθοποιού που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, από έμφραγμα, το απόγευμα της Τετάρτης, σε δρόμο των Πατησίων.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Τραγική φιγούρα η μητέρα του ηθοποιού Σωτήρη Βάγια, η οποία, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, περίμενε τον γιό της να την επισκεφθεί, αλλά έμαθε πως είχε ξεψυχήσει.


Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Σωτήρη Βάγια όσοι δούλεψαν μαζί του, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό συνεργάτη και άνθρωπο έξω καρδιά, που πάντα χαμογελούσε, ακόμα και όταν είχε προβλήματα.

Οι γείτονες του Σωτήρη Βάγια είναι επίσης σοκαρισμένοι: ο 53χρονος ηθοποιός ήταν νεκρός μέσα στο μαύρο αυτοκίνητό του, με το κεφάλι του γερμένο στο κάθισμα του συνοδηγού, για περίπου 4 ώρες, μέχρι να τον εντοπίσουν και να καταφτάσει το ασθενοφόρο.

___

Υπενθυμίζεται, πως ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας εντοπίσθηκε λιπόθυμος μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης, από ζευγάρι, που κατοικεί στην περιοχή, το οποίο κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.



fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου