Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Απίστευτο-Έκλεισαν κεντρικό εκλογικό τμήμα της Κοζάνης και πήγαν για…φαγητό-Φωτογραφίες

Το είδαμε και αυτό: Στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο Κοβεντάρειο (στο χώρο της «Πανδώρας»), και στην καρδιά της Κοζάνης, η δικαστική αντιπρόσωπος αποφάσισε το μεσημέρι, μαζί με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, να κάνουν…μισή ώρα διάλειμμα για…φαγητό!

Έτσι, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και αδιαφορώντας για τον κόσμο που πήγαινε εκείνη την ώρα να ψηφίσει, έκλεισαν το εκλογικό τμήμα και πήγαν για…να τσιμπήσουν!!!

Μάλιστα, φρόντισαν να θυροκολλήσουν και τη σχετική, αυτοσχέδια ανακοίνωση
από το kozanimedia





10 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΗΓΑΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φωτογραφία της δικαστικής αντιπροσώπου θ'ελουμε..... ααααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΕΚΑ ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΚΑΡΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑ ΔΕ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ ΠΩ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΠΗΝΑΣΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγκλημα..... να καουν στην κεντρικη πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν στην καφετέρεια και πεταχτήκανε να πάρουνε στο ακριβως δίπλα μαγαζί κάτι στο πόδι γιατί απλά δεν μπορούσανε να τρώνε εν ώρα εκλογικής αναμέτρησης.Δεν κάνανε να γυρίσουνε ούτε καν 10 λεπτά.Πολύ κακός το κάνανε αυτό θέμα.Δεν έχει η εφημερίδα τι να γράψει και γράφει όλο μαλακίες.Στο Κοβεντάρειο είναι πολύ λίγα άτομα , και δεν έχουνε την δυνατότητα να αλλάζει ο ένας τον άλλον.Πεινάσανε όλη την ημέρα.Η ώρα είναι 12 το βράδυ και από τις 6 το πρωι είναι εκεί.Τι να κάνουνε οι ανθρώποι.Να μην πεινάσουνε δλδ το μεσημέρι;Να είμαστε λίγο σοβαροί.Άσχετα με την πολιτικοί , είναι ανθρώποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι έτσι να καθορίσουν ώρα διαλείμματος στις επόμενες εκλογές και να παίρνουν μειωμένα οι δικαστικοί. Αυτά δε γίναν ποτέ και πουθενά, δεν κλείνει κανείς εκλογικό τμήμα γιατί πείνασε ή γιατί έτσι του κάπνισε! Είναι παράνομο και παράβαση καθήκοντος.
    Τότε γιατί να βάζουν και αντικαταστάτες για λίγες ώρες στην εφορευτική;
    Πολύ καλά κάναν και τους έκαναν ρόμπα και το σωστό θα είναι να τους επιβάλλουν και ποινή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙς ΙΧΝΟΣ ... ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΨΟΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΜΦΟΡΤΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ! ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ! ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή