Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οργή και αγανάκτηση στα Γιάννενα για την απελευθέρωση του παιδόφιλου γιατρού

Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία των Ιωαννίων, για την απελευθέρωση του παιδόφιλου γιατρού!
 Στο θέμα παρενέβη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος το χαρακτήρισε ως σοκαριστική υπόθεση. Μιλώντας σε μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου ο κ. Δένδιας αναρωτήθηκε «ποια μητέρα ή ποιος πατέρας που πάει το παιδί του σε έναν παιδίατρο μπορεί να υποθέσει ποτέ, στην αγριότερη φαντασία του, ότι αυτό είναι όχι μια πηγή αντιμετώπισης κινδύνου, αλλά η ίδια η πηγή κινδύνου;».
Ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μ. Σφακιανάκης, δήλωσε ότι όσο κι αν έψαξε σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν βρήκε άλλη τέτοια περίπτωση. «Δεν μπορεί να αντέξει ένας φυσιολογικός άνθρωπος όσα υπήρχαν στα αρχεία του. Το λέω και τρελαίνομαι. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ουρά έχει η υπόθεση του παιδίατρου παιδόφιλου. Εχει μεγάλη ουρά και η έρευνα θα καταπλήξει όλη την Ευρώπη». Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η

Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων εξέδωσε διάταξη, σύμφωνα με την οποία δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του παιδόφιλου παιδίατρου.
Πρόκειται για τον Ζβετλοζάρ Ζαχαρίεφ, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο των Ιωαννίνων. Τέλος, το διοικιτικό συβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων ,παραπέμπει τον Ζβετλοζάρ Ζαχαρίεφ στο Πειθαρχικό το οποίο θα αποφασίσει για τις κυρώσεις που θα του επιβληθούν.



epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου