Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

1ο φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων από το φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ την Κυριακή 29 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Κοζάνης

Με το πέρας της φετινής σχολικής περιόδου και την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων, το φροντιστήριο Δ.Ε. Προοπτική εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλά αποτελέσματα και  σε όλους τους μαθητές να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις ενδοσχολικές εξετάσεις και να περάσουν ένα ξεκούραστο και ευχάριστο καλοκαίρι.
      Επειδή θεωρούμε ότι είναι σημαντικό, οι μαθητές πέρα από τις σχολικές τους υποχρεώσεις να ασχολούνται και με δημιουργικές ενασχολήσεις που προάγουν την κοινωνικότητά τους και ενισχύουν τη συλλογικότητα, όπως είναι η ενασχόληση με τη μουσική και η δημιουργία καλλιτεχνικών ομάδων, οργανώνουμε το πρώτο φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων στην πόλη της Κοζάνης.
   
Το φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης, θα γίνει την Κυριακή 29 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου, στην Κοζάνη. Θα πάρουν μέρος τα συγκροτήματα:

Grey Theory
Beyond Structure
White Jeans
Van – Volines
Rocking Balls

     Καλούμε όλους τους μαθητές να παρακολουθήσουν τη συναυλία αυτή, για να περάσουν μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι, χορό. Φιλοδοξούμε να γίνει το φεστιβάλ θεσμός στην πόλη μας σηματοδοτώντας το τέλος της σχολικής χρονιάς και την έναρξη δημιουργικών καλοκαιρινών διακοπών για τους μαθητές.

                                       Η διεύθυνση του φροντιστηρίου Προοπτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου