Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μέχρι τις 14 Ιουλίου το μηχανογραφικό δελτίο

Το τελευταίο κρίσιμο «τεστ» για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα δώσουν οι υποψήφιοι με τη συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου με τα τμήματα προτίμησής τους η οποία, φέτος, θα γίνει από τις 24 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν, ήδη, να προσέρχονται στο Λύκειό τους για να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password), τον οποίον θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου. Από τις 24 Ιουνίου, με το password που θα έχουν δημιουργήσει και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων που ήδη έχουν, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας (http://exams.it.minedu.gov.gr) ώστε να ενημερώνονται, να μελετούν και να κάνουν μόνο πρόχειρο μηχανογραφικό δελτίο.

Από την ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων, η ημερομηνία της οποίας ακόμη δεν είναι γνωστή, ως και τις 14 Ιουλίου οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να «κλειδώσουν» το τελικό τους μηχανογραφικό δελτίο (επιλέγοντας «οριστικοποίηση»). Mετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό δελτίο καταχωρίζεται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση δεν είναι πλέον δυνατή.


imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου