Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κοζάνη: Εισβολή ένοπλου κτηνοτρόφου στον Οργανισμό Αποζημιώσεων - Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με αστυνομικούς να έχουν κυκλώσει το κτίριο που βλέπετε!

- Στο σημείο βρίσκεται ο αδερφός του δράστη καθώς και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας
- Ο δράστης έβγαλε έξω τους υπαλλήλους και απειλεί να αυτοκτονήσει με καραμπίνα
- "Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον κτηνοτρόφο" δήλωσε στο Newsit o Πάρις Κουκουλόπουλος
- Δείτε στο βίντεο τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την εισβολή του κτηνοτρόφου
- Τι λένε από την Εράτυρα οι συγχωριανοί του ταμπουρωμένου

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη, αφού ένας κτηνοτρόφος βρίσκεται ταμπουρωμένος και απειλεί με καραμπίνα, από τις 11.15 το πρωί.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsit  πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, από την Εράτυρα. Στο σημείο έχει σπεύσει ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας και όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha και ο αδερφός του, που προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί.

"Eίμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον ταμπουρωμενο" 
λέει στο Newsit o Πάρις Κουκουλόπουλος

Τις εξελίξεις παρακολουθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, που παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις. Όπως είπε ο ίδιος στο NewsIt οι προσπάθειες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι στιγμές είναι κρίσιμες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της εισβολής, μέσα στον Οργανισμό βρισκόταν και κόσμος εκτός από τους υπαλλήλους. Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς τις εξόδους όταν είδαν τον οπλισμένο κτηνοτρόφο και για λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο.

Όσοι έμειναν πίσω δεν κινδύνεψαν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο οπλισμένος κτηνοτρόφος τους έβγαλε έξω έναν - έναν και έμεινε στο γραφείο τους. Στη συνέχεια έβαλε μια σφαίρα στη θαλάμη του όπλου και έκτοτε απειλεί να αυτοκτονήσει.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο κτηνοτρόφος μπήκε με την καραμπίνα επειδή τις προηγούμενες μέρες δεν του έδιναν μια αποζημίωση που ήθελε. Στα χέρια του κρατάει έναν κίτρινο φάκελο, που υποστηρίζει πως έχει όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

 Δείτε το βίντεο





Τι λένε οι συγχωριανοί του ταμπουρωμένου από την Εράτυρα

Το Newsit επικοινώνησε με τους κατοίκους της Εράτυρας οι οποίοι περιγράφουν τον νεαρό κτηνοτρόφο ως ένα δύσκολο άνθρωπο. Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του ασχολούνται με την μικρή κτηνοτροφική μονάδα που έχουν με γίδια και πρόβατα. Ο πατέρας τους είναι γνωστός ως ο δρομέας - βοσκός για τις συμμετοχές του σε ημιμαραθώνιους και μαραθώνιους αγώνες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου