Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη τραγωδία σε σχολείο με 14χρονο μαθητή - Σκοτώθηκε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με φίλους του

Το άτυχο παιδί κάρφωσε στην μπασκέτα και έπεσε στο έδαφος - Τα όσα ακολούθησαν συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία, που προσπαθεί να συνέλθει από την απώλεια του μαθητή...
Σε τραγωδία κατέληξε για έναν 14χρονο παιδί, το παιχνίδι με φίλους του στην αυλή σχολείου του, στα Κύμινα της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος μαθητής, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κρεμάστηκε με τα χέρια από τη στεφάνη της μπασκέτας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 19.00 χθες το απόγευμα (14-10-2014), βυθίζοντας στο πένθος το χωριό των Κυμίνων.

Η παρέα του άτυχου 14χρονου είχε μαζευτεί για παιχνίδι στην αυλή δημοτικού σχολείου, το οποίο εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του φίλου τους ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά.
Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Οι γονείς του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές, με τη μάνα του να ξεσπάει σε λυγμούς όταν ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από τους θεράποντες γιατρούς.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου