Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Στις 19 Δεκεμβρίου το ψηφιακό σήμα στη Δυτική Μακεδονία!

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ DIGEA
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Στις 19 Δεκεμβρίου πρόκειται να εκπέμψει  η DIGEA στη Δυτική Μακεδονία, όπως έχει τονίσει και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αλλά και σημειώνουν και οι υπεύθυνοι της εν λόγω εταιρίας.

Ωστόσο, ακόμη εξακολουθούν να παραμένουν τα ερωτηματικά για τις περιοχές εκείνες οι οποίες, μετά την εκπομπή του ψηφιακού σήματος, δε θα καταφέρουν να «πιάσουν» τη νέα, ψηφιακή εικόνα και, έτσι, θα κινδυνέψουν να μείνουν χωρίς τηλεοπτικούς σταθμούς στις τηλεοράσεις!

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Digea Γιώργο Μαθιό, πάντως, «Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη ψηφιακή εποχή μέχρι και το τέλος του 2014. Στη Δυτική Μακεδονία, την πέμπτη και προτελευταία στη χώρα,  η εκπομπή του σήματος θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου και θα πρέπει όλοι οι τηλεθεατές της περιοχής σας να προετοιμαστούν για τη νέα εποχή. Όσοι έχουν προμηθευτεί τηλεοράσεις μετά το 2010 απλώς θα πρέπει να επανασυντονίσουν τα ψηφιακά κανάλια. Σε διαφορετική περίπτωση,  όσοι έχουν τηλεοράσεις που αγοράστηκαν πριν από το 2010, θα πρέπει να αγοράσου εξωτερικά τον ειδικό ψηφιακό δέκτη και να τον συνδέσουν στην τηλεόρασή τους. Έτσι θα έχουν και όλοι οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας την καλή εικόνα του ψηφιακού σήματος και των υπόλοιπων παροχών».



πρωινός λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου