Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και παραστάσεις στην Κοζάνη

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα παρουσιάσει το «Χριστουγεννιάτικο μυστήριο» του Χλιαρά από τις 8-22 Δεκεμβρίου στα δημοτικά σχολεία.

Το θέμα είναι ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Η  ίδια παράσταση με σκηνικό τσέπης θα παρουσιαστεί με πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού σε δημοτικό χώρο για όσα παιδιά δεν την παρακολούθησαν.

Θα συνεχιστούν και φέτος οι «Νύχτες κωμωδίας 7» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με έναρξη την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου. Η πρεμιέρα θα γίνει στο μπαρ Escobar, στη Κοζάνη.
Στο μικρόφωνο ο Γιώργος Κοντορίκος, η Δώρα Σιαλβέρα, η Λία Γρίβα και ο Δημήτρης Συνδουκάς. Στο πιάνο ο Γιώργος Τζούκας. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν όλο το χειμώνα.

Παραμονή Χριστουγέννων στην Αίθουσα Τέχνης τα  «Χριστούγεννα στον Κόσμο» σε συνεργασία με το Ωδείο Δ. Δημόπουλος με τραγούδια σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, με επεξεργασμένο οπτικό υλικό και αφηγήσεις, η τρίτη παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για τα Χριστούγεννα.

Το Θεατροδρόμιο Κοζάνης από τις 26-30 Δεκεμβρίου παρουσιάζει στον χώρο του τη «Βασίλισσα του Χιονιού» του Άντερσεν με τις πρόβες να βρίσκονται στο ζενίθ.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού μη έχοντας χρόνο για περισσότερα θα αρκεστεί στην καθιερωμένη Γιορτή Γιαπρακιού και τη συνεργασία με την Πανδώρα και άλλες χορωδίες για να αποκτήσει χριστουγεννιάτικη νότα η πόλη.

Το Εκθεσιακό Κέντρο, αν και οργάνωνε από πέρυσι τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού στον χώρο του, τελικά δεν προχώρησε το εγχείρημα.
Πληροφορίες του «Π.Λ» θέλουν την προκήρυξη  διαγωνισμού για την καλύτερη οργάνωση του χωριού του χρόνου.

Όσο για το ΕΒΕ  και τον Εμπορικό Σύλλογο η ανάπλαση της πλατείας δημιουργεί σίγουρα προβλήματα για τα συνήθη κεράσματά τους.



prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου