Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-Βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία, θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική χώρα, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά βαθμιαία στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται στη δυτική χώρα από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια.

Την Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα ασθενήσουν.

Κοζάνη

Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Κοζάνη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 20/11, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.



meteo-madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου