Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες

Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες σε όλη τη χώρα, περιμένουμε για σήμερα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες με τα φαινόμενα να εντείνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 29°C.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία  μεταξύ 13 έως 17 °C.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ενώ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 °C, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις και στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με βροχές και καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ίδιο τα σκηνικό του καιρού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς, Εύβοιας και ανατολικής Πελοποννήσου με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 19°C.

Σε Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένουμε νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες στις ανατολικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20°C.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 °C, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



pontos-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου