Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Σταμάτης Κραουνάκης: η νέα απάντηση-κολοτούμπα μετά το κράξιμο για τη Βόρεια Ελλάδα

Πώς μάζεψε ο Σταμάτης Κραουνάκης τις δηλώσεις του για τη Βόρεια Ελλάδα;

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το μεσημέρι της Κυριακής μετά τις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, «Στα καλά καθούμενα». Εκεί, ο τραγουδοποιός μίλησε για την Ελληνική γλώσσα στην Βόρεια Ελλάδα.
Η παρουσιάστρια έδειξε να βρίσκεται σε αμηχανία και απάντησε στον Σταμάτη Κραουνάκη, πως πρόκειται για διαλέκτους που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, όπως στη Βόρεια Φλώρινα και κατόπιν τον ρώτησε αν έχει όλο αυτό να κάνει με την ψυχή των ανθρώπων και τι αισθάνεται ο καθένας.

Σε νέα του ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε στα αιχμηρά σχόλια μερίδας κόσμου, που τον κατέκρινε για την προκλητική άποψή του.

Δείτε την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:




fimes

2 σχόλια:

  1. Θα αγόραζα το καινούριο CD σου Κραουνάκη μου αλλά επειδή μιλάω Βουλγάρικα δεν θα καταλαβαίνω τη γλώσσα. Βγάλε και μια έκδοση στα βουλγάρικα για μας τους βορειοελλαδίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί απολογείται μόνον για τους Μακεδόνες ο Κρα κι όχι και για τους Ρουμελιώτες και τους Θεσσαλούς που ανέφερε πως μιλούνε επίσης τη βουλγαρική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή