Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Κοζάνη: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Χριστουγέννων

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ενόψει των Χριστουγέννων ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης προγραμματίζονται για την εβδομάδα των Χριστουγέννων οι εξής δράσεις:



Μουσικοθεατρική Παράσταση «Με νότες και με χρώματα ας παίξουμε όλοι μαζί». 
Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου η μουσικοκινητική... συναντά το εικαστικό παιχνίδι. Εμψυχώτριες: Έλενα Ζέρβα, εικαστικός & Αναστασία Τοπάλη, μουσικός.
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Χώρο του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Κοζάνης (Σμύρνης & Κωνσταντινουπόλεως) ώρα 18:00, Είσοδος Ελεύθερη


Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης φέτος έχει τίτλο: «MusicalArias». Συμμετέχουν: Η μικρή και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης υπό τη Διεύθυνση του Δ. Κτιστάκη και η τάξη μονωδίας της Άννας Παπαδοπούλου.
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου Αίθουσα Τέχνης 20:00, Είσοδος Ελεύθερη



ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ
Χορωδίες της περιοχής ψάλλουν παραδοσιακά και άλλα κάλαντα στην είσοδο της Αίθουσας ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα». Συμμετέχουν: Η Χορωδία του Ιστορικού και Λαογραφικού Συλλόγου Λευκόβρυσης «Διγενής Ακρίτας», η Χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Κοζάνης, η Χορωδία του Ερυθρού Σταυρού, η Χορωδία του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Κοζάνης και Περιχώρων, η και η χορωδία του Πρότυπου Πολιτιστικού Συλλόγου ΖΕΠ.
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 11.00 π.μ.

Η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης που θα κλείσει τον κύκλο των εορταστικών συναυλιών έχει τίτλο «Τούτη την Άγια Νύχτα». Θα ακουστούν κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο με τη συμμετοχή του συνόλου  Jazz, του παραδοσιακού συνόλου, του συνόλου χάλκινων πνευστών και την παραδοσιακή χορωδία του ΔΩΚ. Στη Χορωδία συμμετέχουν παιδιά του Συλλόγου «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ». Στο φουαγιέ της Αίθουσας θα υπάρχει μπαζάρ χριστουγεννιάτικων ειδών του συλλόγου.
Υπεύθυνοι οργάνωσης: Νίκος Βαλταδώρος, Παναγιώτης και Δημήτρης Ζαχαράκης.
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου Αίθουσα Τέχνης 20:00, Είσοδος Ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου