Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Φλώρινα: Οδηγός λεωφορείου έκοβε πρόστιμα και τσέπωνε τα λεφτά

Ένας 48χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου την Πέμπτη στη Φλώρινα συνελήφθη για υπεξαίρεση.
Συγκεκριμένα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγός, όταν εκτελούσε και χρέη εισπράκτορα, επέβαλε πρόστιμα -χωρίς απόδειξη- στους επιβάτες που δεν είχαν εισιτηριο και τσέπωνε το αντίτιμο.

Στον Ανακριτή Κοζάνης η επιστολή μελών «Έρευνα για τον Κωστή Πολύζο» που δραστηριοποιήθηκε μέσω Facebook

Παραδόθηκε στον κ. Ανακριτή Κοζάνης στις 7/3/2014 η επιστολή μελών και διαχειριστών της ομάδας του f/b «Έρευνα για τον Κωστή Πολύζο» με ηλεκτρονικές υπογραφές που ξεπέρασαν τις 1000, τις οποίες ακολούθησαν και γραπτές υπογραφές από ανθρώπους που δεν είναι χρήστες του διαδικτύου.

Πως θα θυμάστε τα πάντα

Όσο κι αν έχετε εξασκήσει τη μνήμη σας με παιχνίδια και σταυρόλεξα, πάντα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες που μας ξεφεύγουν. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια εύκολη τεχνική για να συγκρατούμε στη μνήμη μας όσα πρέπει Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα των ΗΠΑ έδειξε ότι είναι δυσκολότερο να θυμηθούμε κάτι που ακούσαμε, παρά κάτι που είδαμε ή αγγίξαμε.

Τι ώρα να τρως τι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποσότητα και η ποιότητα του φαγητού έχουν σημαντικό ρόλο για την υγεία. Παρόλα αυτά μεγάλη σημασία έχει και η χρονική στιγμή που τρώμε οτιδήποτε, αφού ο ρυθμός του μεταβολισμού δεν είναι ίδιος όλες τις ώρες της ημέρας...

ΕΕ - Ο "φιλελλην"... Τρισε αποδεικνύεται σκληρός εκβιαστής της Ελλάδας...!

Την κόντρα που είχε ξεσπάσει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία ήταν κάθετα αντίθετη στην αναπροσαρμογή του ελληνικού χρέους αποκαλύπτει η απόρρητη που επιστολή που είχε στείλει τον Απρίλιο του 2011 ως επικεφαλής της ΕΚΤ ο Ζαν Κλοντ Τρισέ στον τότε πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Στην Αγγελική Νικολούλη η υπόθεση του 58χρονου αγνοούμενου Τάσου Φώκιαλη από τα Κοίλα

Κορυφώνεται η ανησυχία για την τύχη του Τάσου Φώκιαλη 58 χρόνων που χάθηκε την Τετάρτη 5 Μαρτίου από τα Κοίλα Κοζάνης.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται και στον Αλιάκμονα γιατί υπάρχουν φόβοι μήπως του συνέβη κάτι κακό.