Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Ραγδαίες αλλαγές στο ασφαλιστικό: πότε νέες μειώσεις συντάξεων και ομαδικές απολύσεις

Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης αξιολόγησης του Μνημονίου, βρίσκονται προ των πυλών ραγδαίες αλλαγές και ανατροπές στο ασφαλιστικό, οι οποίες θα συνοδευτούν από νέες μειώσεις συντάξεων, περιορισμό του εργατικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και ευελιξία στις ομαδικές απολύσεις.

Εργασία στην Κοζάνη: 268 προσλήψεις στην Λ’ ΕΠΚΑ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και ειδικευμένου προσωπικού για την εκτέλεση σωστικών ανασκαφών σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ Α. Ε. στις Τοπικές Κοινότητες Μαυροπηγής, Κομάνου και Ποντοκώμης, των Δήμων Εορδαίας και Κοζάνης, Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Υποδοχή εικόνας Παναγίας Ζιδανίου, στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χθες 25/04 -βίντεο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εικόνα της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας αναχώρησε από το μοναστήρι με τιμές για την πόλη της Κοζάνης, την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 25 Απριλίου 2014. Νωρίς το απόγευμα στην μονή της Παναγίας Ζιδανίου τελέστηκε η εναρκτήρια Ακολουθία του Πάσχα και στη συνέχεια η εικόνα αναχώρησε με τιμές, επάνω σε στρατιωτικό όχημα (τζιπ), συνοδευόμενη από δύναμη της Τροχαίας για τον Ι. Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη.

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ελληνικές καινοτομίες που άλλαξαν τη ζωή μας

Καλοί είναι όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές των καθημερινών δελτίων ειδήσεων και των εφημερίδων, αλλά μήπως θα έπρεπε ο Έλληνας να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ, πότε-πότε και για άλλα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας ή γίνονται από Έλληνες; (παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τόσο "πιασάρικα" ονόματα.
Μη βιαστείτε να πείτε ότι οι σημαντικότερες ελληνικές πατέντες ανήκουν στην αρχαία Ιστορία μας. Μπορεί οι χάρτες, τα συστήματα ύδρευσης, οι καταπέλτες, οι γεωμετρικές εφαρμογές να έκαναν διάσημους τους αρχαίους ημών προγόνους, αλλά έχουν και οι σύγχρονοι έλληνες την χάρη τους.

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τρίτη 29/4/2014

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10
β) Την αριθμ.2/13 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

Αιανή (Κάλιανη) και περίχωρα ιστορία από τα κάτω-Πρόγραμμα συνεδρίου στις 26/4/2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 10.30΄-10.45΄


ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ 10.45΄-11.00΄
Ζιώτα Χριστίνα  Ιστορικά διαχρονικά Αιανής και Τσιαρτσιαμπά

Ποια είναι τα 8 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν όλα πάνε χάλια

Τις δύσκολες στιγμές που θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να αποκτήσετε ξανά κίνητρο στη ζωή σας,
να θυμάστε τα εξής:

Οι κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε για το Piercing

Είναι μια μόδα που λατρεύουν οι νέοι, όμως δεν είναι κάτι το καινούριο. Το piercing αποτελεί παράδοση για πολλούς λαούς εδώ και αιώνες Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ώστε να αποφύγετε πιθανές επιπλοκές.

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητάει με επιστολή του ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, μέσω της οποίας ζητάει από τον πρόεδρο της κυβέρνησης να αναλάβει προσωπικά την αποκατάσταση της κατάφορης αδικίας σε βάρος των συμπολιτών που είχαν επενδύσει τις αποταμιεύσεις τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία υπήχθησαν στην αναδιάρθρωση του χρέους.

Δεν υπάρχει κάποιο δέλεαρ για να δεις αυτό αυτό το βίντεο

Παρά μόνο ότι μπορεί να συμβαίνει σε κάποιον δικό σου άνθρωπο που σε χρειάζεται...

Επειδή δυστυχώς δε θα πάψει ποτέ και επειδή ίσως να συμβαίνει
 σε κάποιον που γνωρίζεις τότε μάλλον μπορείς να βοηθήσεις...

Σ.Ε.Ο. Κοζάνης: εξόρμηση στo Βυθό Πενταλόφου

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει τηνΚυριακή 27 Απριλίου 2014 εξόρμηση στo Βυθό Πενταλόφου
και θα πραγματοποιήσει δύο διαδρομές.
Η πρώτη ομάδα θα πάει μέχρι το Σκοτωμένο Νερό και θα επιστρέψει στον Βυθό.
Η δεύτερη ομάδα θα συνεχίσει προς τον Προφήτη Ηλία Πενταλόφου και θα επιστρέψει στον Πεντάλοφο.

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

H Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η θαυματουργή Ιερή Εικόνα
 της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας θα αγιάζει με την έλευσή της την πόλη
της Κοζάνης από την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής, 25 Απριλίου 2014,
έως και την 1η Αυγούστου.

Υποβολή δικαιολογητικών για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2014

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ανακοινώνει ότι:
Οι δικαιούχοι, για την έκδοση και θεώρηση των Δελτίων Μετακίνησης, μπορούν να απευθύνονται,  στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης (Διοικητήριο, Δημοκρατίας 27, ισόγειο γραφ. 20 ), καθώς και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (K.E.Π.) των Δήμων του τόπου διαμονής τους μέχρι 31/12/2014.

Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικό παγωμένο γιαούρτι

Το παγωμένο γιαούρτι είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
Εμείς σας έχουμε μία εύκολη συνταγή για να το φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι!

Οι Αυστριακοί υποκλίνονται στην ομορφιά των "τεμπέληδων χρεοκοπημένων Ελλήνων" και τον φυσικό παράδεισο της Ηπείρου!

Δημοσίευμα για την «ανέγγιχτη Δύση της Ελλάδας» φιλοξενεί αυστριακή εφημερίδα, εκθειάζοντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, ενώ παράλληλα καυτηριάζει τις ανθελληνικές προκαταλήψεις των ΜΜΕ, καθώς οι «τεμπέληδες, χρεοκοπημένοι Έλληνες κατόρθωσαν να κατασκευάσουν την Εγνατία».

Αυτές είναι οι ..περίεργες αιτίες για να πάθετε έμφραγμα!

Γνωρίζουμε ότι η υπερβολική κατανάλωση αλατιού, τα πολλά λιπαρά και η αποχή από τη γυμναστική συμβάλλουν σημαντικά στον κίνδυνο εμφράγματος.
Οι επιστήμονες όμως προσπαθούν συνεχώς να ανακαλύπτουν και άλλους παράγοντες βλάπτουν την καρδιά μας, ώστε να μπορούμε να προστατευθούμε καλύτερα.
Δείτε τέσσερις από αυτούς που σίγουρα δε γνωρίζετε.

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κοζάνης:Τρίωρη στάση εργασίας,την Παρασκευή 25 Απριλίου

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης καταγγέλλει την νέα απόπειρα του ΥΠΑΙΘ να εφαρμόσει μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα ενάντια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, επιβάλλοντας «αναπλήρωση χαμένων διδακτικών ωρών» από καταλήψεις μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Κοζάνη: Ιχνη παλιάς πόλης, νέοι ρυθμοί

Να σας προειδοποιήσω εξαρχής: τρέφω απεριόριστη συμπάθεια για τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Είμαι, δηλαδή, θετικά προκατειλημμένος.
 Το θέμα είναι και γεωγραφικό: καθώς άργησα να τις ανακαλύψω, πάντα ασκούσαν πάνω μου μια ιδιαίτερη έλξη.
Ανακάλυψα την Κοζάνη πολύ πρόσφατα.

Οι καβαλάρηδες της Ελάτης στο μοναστήρι του Αγίου Νικάνορα 26 και 27 Απριλίου

Αναβιώνει και φέτος το διήμερο 26 & 27 Απριλίου 2014,
για έβδομη χρονιά, το έθιμο της μετάβασης των καβαλάρηδων της Ελάτης στο μοναστήρι του Αγίου Νικάνορα στη Ζάβορδα, για την παραλαβή των λειψάνων του αγίου και τη μεταφορά τους στο χωριό για προσκύνημα.

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Ευρωεκλογές 2014: φυλάκιση ενός έτους για όσους δεν ψηφίσουν

Με «άκρως δημοκρατικά» νέα εμφανίστηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο ανακοίνωσε τις κυρώσεις για όσους δεν ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές 2014.

Είσαι άντρας και γυμνάζεσαι; Οι κίνδυνοι μετά τα 40

Κάθε μορφή άσκησης, ακόμα και η πιο ήπια, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις αρθρώσεις των ανθρώπων άνω των 40 ετών...
Παρότι η επιλογή του είδους της αθλητικής δραστηριότητας είναι πιο συνετή σ' αυτές τις ηλικίες και γίνεται με γνώμονα τις δυνατότητες και τη φυσική κατάσταση κάθε ανθρώπου που επιθυμεί να φροντίζει το σώμα του, η αποφυγή των κακώσεων και κυρίως του γόνατος δεν είναι πάντα εφικτή.

Κορονοϊός MERS: πώς μεταδίδεται, τι προειδοποιούν οι ειδικοί για τα συμπτώματα

Η επιστημονική κοινότητα δεν γνωρίζει ακόμα πολλά για τον θανατηφόρο κορονοϊό MERS που αναστάτωσε τη χώρα μας μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος σε έναν 69χρονο Έλληνα που διαμένει στη Σαουδική Αραβία.

Αγωγή €1,37 δισ. κατά της Vodafone κατέθεσε ο Αθανάσιος Πάπιστας απο την Κοζάνη

Αγωγή 1,37 δισ. ευρώ κατά της θυγατρικής της Vodafone στην Ελλάδα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η Papistas Holding SA, του Αθανάσιου Πάπιστα, ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και άλλοτε μεγάλου παράγοντα της κινητής τηλεφωνίας.
Η Papistas Holding SA καταγγέλλει αθέτηση των συμβολαίων της Vodafone με τη θυγατρική της, Mobile Trade Stores (MTS), που τελικά την οδήγησε σε οικονομικό μαρασμό.

Αιανή: Παρουσίαση του βιβλίου «Η Γέννηση των Μετεώρων» την Κυριακή 27 Απριλίου

Η Λ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Γέννηση των Μετεώρων» των Άννας Ράσσιου, Δρ. Γεωλόγου, Ντίνας Γκίκα,Msc Γεωλόγου και Άννας Μπατσή, MscΓεωλόγου. Η παρουσίαση θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 12:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Συνέδριο με θέμα «Αιανή (Κάλιανη) και περίχωρα: ιστορία από τα κάτω»-Τίτλοι και περιλήψεις εισηγητών

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
Διδάκτορας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δίδαξε ως λέκτορας στο Τμήμα Νηπια­γωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι καραγκιοζοπαίχτης-δάσκαλος και αιρετό μέλος στο Καλλιτεχνικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών. Έχει βραβευθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και το 2008 κέρδισε το βραβείο πρωτότυπου-νέου σεναρίου σε Αγώνες Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

"Οι Λαζαρίνες της Λευκοπηγής στα μάτια της ιστορίας" του Θ.Καλλιανιώτη


Θανάσης Καλλιανιώτης,
Ιστορικός, Δρ. Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας ΑΠΘ


Στο κείμενο που ακολουθεί περιοδολογούνται τα παραδοσιακά άσματα του οικισμού Λευκοπηγή (παλαιότερα Βιλίστ(ι) της επαρχίας Κοζάνης) κι εξετάζεται η παλαιότερη ταξική διαστρωμάτωση. Σκιαγραφείται έπειτα η εικόνα του «άλλου» και οι εθνόλεκτοι. Τέλος αναλύονται, πάντα μέσα από τα τραγούδια, τα πρότυπα των ανδρών

Κοιτάξτε ψηλά: Σε εξέλιξη η βροχή των "Λυρίδων"

Η πρώτη βροχή διαττόντων αστέρων της άνοιξης, οι Λυρίδες, εμφανίστηκαν ήδη στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, όπου ανήκει και η Ελλάδα. Οι πτώσεις των συγκεκριμένων μετεώρων εμφανίζουν την αποκορύφωσή τους στο διήμερο 21 και 22 Απριλίου, ενώ θα είναι ορατές έως τις 25 του μηνός - εφόσον ο κατά τόπους καιρός επιτρέπει τις νυχτερινές παρατηρήσεις.

"Σπίτια" για παραμελημένα παιδιά σε Βέροια και Βεργίνα

Λίγα χιλιόμετρα από τη Βεργίνα, μια περιοχή που σφύζει από ζωή, καθώς πλήθη τουριστών την επισκέπτονται για να δουν από κοντά τους τάφους των Μακεδόνων βασιλέων, ένα δράμα και μια οδυνηρή ιστορία για την πόλη της Βέροιας, στάθηκε η αφορμή ώστε να ξεκινήσει από την ίδια την κοινωνία μια σπουδαία δράση υποστήριξης παιδιών, παραμελημένων στο οικογενειακό τους περιβάλλον...

Καταιγίδες και σκόνη από τη Αφρική την Τετάρτη

Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ .

Πιο αναλυτικά

Διακοπές τέλος! Ξεκινούν αύριο τα μαθήματα στα σχολεία που «έχασαν» ώρες

Αύριο θα χτυπήσει το κουδούνι για εκατοντάδες σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα αντί της προσεχούς Δευτέρας προκειμένου να αναπληρωθούν οι ώρες που χάθηκαν από τις καταλήψεις.
Την απόφαση για το πρόωρο τέλος των πασχαλινών διακοπών των μαθητών 500 σχολείων (κάποια θα ανοίξουν αύριο, άλλα την Πέμπτη και άλλα την Παρασκευή) έλαβε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και προκάλεσε την αντίδραση της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, η οποία έχει εξαγγείλει τρίωρες στάσης εργασίας (8 πμ -11 πμ) για αύριο, Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας των τριών τραυματιών του τραγικού τροχαίου που έγινε το πρωί στην Κοζάνη

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα των γιατρών για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματισμένων, από το σοβαρό τροχαίο που συνέβη νωρίς το πρωί στην Κοζάνη.

Παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Γκλαβίνα στην Κοζάνη

Η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών  Μελετών και ο εκδοτικός οίκος Αντ. Σταμούλη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ν. Γκλαβίνα
«Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί στην Ελλάδα (1912-1923): από την ενσωμάτωση στην ανταλλαγή»
το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 στην Κοζάνη
στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Εκτροπή και ανατροπή οχήματος στο 8ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Κοζάνης - Αιανής

Στις 20:15, χθες 21/04/2014, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή και ανατροπή Ι.Χ.Ε. οχήματος στο 8ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Κοζάνης-Αιανής.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες  απεγκλωβίσαμε δύο ελαφρά  τραυματισμένα άτομα του οχήματος τα οποία παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Θανατηφόρο τροχαίο στη στενή γέφυρα, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη! Nεκρός 25χρονος από την Κοζάνη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, σήμερα Τρίτη 22/04, λίγο μετά τις 07:10, στη στενή γέφυρα, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε πάνω στη γέφυρα.

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Η Βουτσικίδου Ζωή (ετών 103) περιγράφει τη διαδρομή από τα Κουβούκλια της Προύσας στα Κουβούκλια της Κοζάνης (video)

Η Βουτσικίδου Ζωή (ετών 103) περιγράφει τη διαδρομή
από τα κουβούκλια της Προύσας στη Μικρά Ασία,
 στα Κουβούκλια της Κοζάνης, στην Ελλάδα.

Δείτε τα βίντεο από το Σεντούκι των e-στοριών:

Κοινωνικό μέρισμα 1.000 ευρώ, αίτηση: όλες οι διευκρινιστικές απαντήσεις

Πόσες αιτήσεις έγιναν μέχρι ώρας για το κοινωνικό μέρισμα;
 Ποιες οι διευκρινιστικές οδηγίες του Χάρη Θεοχάρη;
Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, οι οποίες μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο ξεπέρασαν
 τις 120.000.

Ημέρα γνωριμίας με τη βιβλιοθήκη. Παγκόσμια ημέρα βιβλίου 23 Απριλίου

Φίλες και φίλοι,
Σας προσκαλούμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στη γιορτή που συνδιοργανώνει η Βιβλιοθήκη
 και ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης, την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 –Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στους χώρους του Αναγνωστηρίου
 και του Media lab, από τις 5.00 μμ έως τις 10.00 μμ.

47 χρόνια από το Πραξικόπημα των Συνταγματαρχών

Από τις πρώτες ώρες του πραξικοπήματος έγιναν δεκάδες συλλήψεις πολιτικών και αντιφρονούντων. Πρώτος συλληφθείς ήταν ο αρχηγός της ΕΡΕ Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Κορμός και βασική «δεξαμενή» του χουντικού καθεστώτος ήταν ο ΙΔΕΑ
(Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών).

Κρούσμα της νόσου MERS στην Ελλάδα

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας 69χρονου Έλληνας, που ζει μόνιμα στην Σαουδική Αραβία και στον οποίο διαγνώστηκε, η νόσος MERS, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Έρευνα για τον εντοπισμό αγνοουμένου 70χρονου στην περιοχή Πολυφύτου

Από την ΕΛ.ΑΣ. ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΟΔ Κοζάνης για τον εντοπισμό 70χρονου.
Ο 70χρονος Η.Χ. αγνοείται από την 19/4 και το όχημα του βρέθηκε τη νύχτα στις 02:10 μαζί με όλα του τα προσωπικά στοιχεία στην
 περιοχή της γέφυρας Πολυφύτου κοντά στο χωριό Σέρβια Κοζάνης.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη