Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Έρχονται 6.011 προσλήψεις στους δήμους [λίστα] – Ποιες είναι οι ειδικότητες

Θέσεις και στους δήμους της Π.Ε. Κοζάνης
Στην έγκριση 6.011 προσλήψεων στους δήμους της χώρας προχώρησαν με δύο αποφάσεις τους οι υπουργοί Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών. Πρόκειται για συμβασιούχους που θα απασχοληθούν οκτώ μήνες σε  υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως καθαριότητας, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού κ.λπ.

Δράσεις Μαΐου από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΙΟΥ 

«Ραδιόφωνο στο διαδίκτυο». Η βιβλιοθήκη εκπέμπει στο internet (Podcast). Μια φωνή για το βιβλίο, για την βιβλιοθήκη και τους πολύτιμους θησαυρούς της, για τον νέο χώρο και το πρόγραμμα που υλοποιείται. Σημαντικό κομμάτι στην όλη προσπάθεια θα είναι οι νέοι καθώς θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και δυνατότητα να δημιουργούν αλλά πολύ περισσότερο να καταθέτουν τις απόψεις τους σ' ένα μέσο που έχουν οικειότητα, το γνωρίζουν καλά και θα μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα!!

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των λουλουδιών. Βοηθούν στην κατάθλιψη, την κόπωση και στην ανάρρωση

Από πολύ παλιά ήταν γνωστό ότι τα λουλούδια έχουν κατευναστική επίδραση στον άνθρωπο. Οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν τις θεραπευτικές ιδιότητες των λουλουδιών. Μάλιστα τα χρησιμοποιούσαν για θεραπεία ορισμένων ασθενειών. Οι χρήσεις αυτές των λουλουδιών αναγνωρίζονται όλο και πιο πολύ σήμερα.
Μελέτες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης δείχνουν ότι τα λουλούδια έχουν συναισθηματική επίδραση στους ανθρώπους.

6 υπερ-τροφές του Μαΐου

Ο Μάιος μας αναστατώνει με τον ηλιόλουστο καιρό του και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να βγούμε στις παραλίες.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι πολλά φρούτα και λαχανικά βρίσκονται στην εποχή τους και μας βοηθούν να κάνουμε ολική επαναφορά on the beach!

Η συνοίκιση της Κάλιανης (Αιανής) του Θανάση Καλλιανιώτη

Η ανακοίνωση σχετίζεται με τη συνοίκιση της Κάλιανης όπως ονομαζόταν μέχρι τη μετατροπή της πριν από 80 περίπου χρόνια η Αιανή, ο οικισμός όπου είμαστε αυτή τη στιγμή. Εκκινεί από την προϊστορία και φθάνει μέχρι σήμερα, εποχή που επιπολάζει η ανθρωπορραγία του χωριού. Πρόκειται για ένα ευρύτατο χρονικό πλαίσιο η σκιαγράφηση του οποίου βασίζεται σε ελάχιστα κάποτε κι αποσπασματικά στοιχεία.

Συναγερμός για τον επικίνδυνο ιό MERS - Μάθετε ποια είναι τα συμπτώματα και πώς μπορείτε να προστατευτείτε

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ έδωσε στη δημοσιότητα ένα κείμενο με ερωτήσεις και απαντήσεις, με σκοπό να διαφωτίσει το κοινό σχετικά με το νέο ιό του «Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής» (MERS). Το Ινστιτούτο επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα περαιτέρω εξάπλωσης διεθνώς του δυνητικά θανατηφόρου κοροναϊού, για τον οποίο, προς το παρόν, δεν υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο ή άλλη φαρμακευτική θεραπεία.

Aλλάζει ο καιρός, επιστρέφει η αφρικανική σκόνη

Νοτιάδες και πάλι και λασποβροχή στο... βάθος. 

Άλλαξαν οι άνεμοι, αλλάζει ο καιρός, επιστρέφει η αφρικανική σκόνη και έτσι δεν έχει νόημα να πλύνετε για τουλάχιστον δυο μέρες ακόμη το αυτοκίνητο... Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις, σποραδικές βροχές, νοτιάδες και άνοδος της θερμοκρασίας
.

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Απίστευτο βίντεο που καταρρίπτει τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται για τις χημικές ουρές!

Στο καταπληκτικό αυτό βίντεο καταρρίπτονται οι αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται κάποιοι για να δικαιολογήσουν τις χημικές ουρές.
Δυο αεροσκάφη βρίσκονται σε παράλληλη πτήση στο ίδιο ύψος με τις ίδιες συνθήκες πτήσης αλλά με διαφορετική συμπεριφορά.
Δείτε το βίντεο ολόκληρο και προσεκτικά και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

ΟΑΕΔ: πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε κατασκηνώσεις. Πώς να κάνετε την αίτηση

Ο ΟΑΕΔ πραγματοποιεί δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – ΕΤΟΥΣ 2014». Το πρόγραμμα προβλέπει δωρεάν φιλοξενία 15 ημερών σε κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις.

Αύξηση έως 0,8% στο ρεύμα των νοικοκυριών από 1η Ιουνίου

Σημαντικές μειώσεις για επιχειρήσεις

Αυξομειώσεις στις χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος για χρήση των δικτύων μεταφοράς και διανομής ενέργειας αλλά και σημαντικές μειώσεις για τις επιχειρήσεις αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Επιπλέον δύο χρόνια δουλειάς: Τέλος στις πρόωρες συντάξεις πριν τα 62

Το νέο μέτρο θα ισχύσει και για μητέρες με ανήλικα τέκνα, αλλά και για όσους κατοχύρωσαν δικαίωμα τα περασμένα έτη, δηλαδή το 2011 και το 2012
Τέλος στις πρόωρες συντάξεις πριν τα 62 έτη- ακόμη και όσων έχουν κατοχυρώσει το συνταξιοδοτικό δικαίωμα σύμφωνα με πληροφορίες- βάζει η κυβέρνηση με το νέο ασφαλιστικό που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή τον Σεπτέμβριο, βάσει των στοχεύσεων που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Τα πάντα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Οι εγκύκλιοι του ΥΠΕΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών ο εκλογικός οδηγός για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του. Στις εγκυκλίους αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η επιμήκυνση κατά ένα έτος της θητείας των δημοτικών - περιφερειακών αρχών, η διενέργεια των τοπικών εκλογών ταυτόχρονα με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πώς θα κατανεμηθούν οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου.

Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη σε αποθήκη στο Βελβεντό ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση μια ηλικιωμένης στο Βελβεντό Κοζάνης.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο ιδιοκτήτης μιας εγκαταλειμμένης αποθήκης βρήκε απαγχονισμένη τη Βασιλική Γιγή 66 χρόνων.
Η αποθήκη βρίσκεται στο ίδιο χωριό, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι της!

Εργασία στη ΔΕΗ: 455 προσλήψεις με 8μηνα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους άνεργους της περιοχής αναμένεται να παρουσιάσει η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΔΕΗ για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με τη σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για 8 μήνες, διαφόρων ειδικοτήτων, στο ΛΚΔΜ. Πρόκειται για 455 θέσεις απασχόλησης τεχνικών κυρίως ειδικοτήτων, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι και τις 14 Μαΐου. Ακολουθούν οι ειδικότητες και οι θέσεις εργασίας ανά ειδικότητα:

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των Λαϊκών Αγορών, απέστειλε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης

Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των Λαϊκών Αγορών, απέστειλε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, στον Υπουργό και Υφυπουργό Ανάπτυξης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους Συλλόγους παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών από όλη τη Δυτική Μακεδονία.
Ακολουθεί η σχετική επιστολή.

Εικαστική Έκθεση: Δυστοπία, Ουτοπία και Αντανακλάσεις

Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης από την Παρασκευή 2 Μαΐου ως και την Κυριακή 4 Μαΐου, από τις 12:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ φιλοξενεί την «Εικαστική Έκθεση: Δυστοπία, Ουτοπία και Αντανακλάσεις» με έργα της πρώιμης και μη περιόδου του Κοζανίτη εικαστικού Κωνσταντίνου Γρηγοριάδη σε ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Με κλήρωση τα θέματα στις εξετάσεις της Α΄Λυκείου -Ολες οι αλλαγές

Συνεχίζονται οι αλλαγές και τα πειράματα στα σχολεία, αφού με απόφαση του υπουργείου Παιδείας αλλάζουν όλα στις εξετάσεις της Α΄Λυκείου, με τους βαθμούς να προσμετρούνται στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πώς μία εφεύρεση πολέμου σώζει μανάδες και νεογέννητα

Ελπίδες για μείωση των θανάτων από την ακατάσχετη αιμορραγία που προκαλούν οι επιπλοκές στη γέννα, δίνει νέα εφεύρεση, που εμπνεύστηκε από τους τραυματισμούς στον πόλεμο.
Πρόκειται για μία συσκευή σαν σύριγγα που στεγανοποιεί τις ανοιχτές πληγές αυτού του τύπου και ασκεί επαρκή πίεση για να σταματήσει η ροή του αίματος, μέχρι το χειρουργείο.

Έκθεση: Κειμήλια Βλάστης

Η Δήμαρχος  Εορδαίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας και η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Κειμήλια Βλάστης» που  θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιοντολογικό-Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 7:00 μμ.

Το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών ΛΚΔΜ για την Πρωτομαγιά

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μια μέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες της εργατικής τάξης, που ξεκίνησαν από το Σικάγο το 1886 για τη διεκδίκηση του 8ωρου και συνεχίζονται ακατάπαυστα μέχρι σήμερα.
Αυτή την περίοδο στη χώρα μας οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, δέχονται μια πρωτοφανή επίθεση από την κυβέρνηση, την τρόικα και το κεφάλαιο.

Eκπτώσεις Μαΐου 2014

 Προαιρετικά ανοικτά, θα μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 4 Μαΐου, πρώτη Κυριακή για τις εκπτώσεις του Μαΐου 2014 από τις 11.00 πμ έως τις 8.00 μμ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, απέστειλε στα μέλη του την ακόλουθη επιστολή: «Βάσει τις ισχύουσας νομοθεσίας (άρθρο 15 Ν. 4177/2013) επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Πλήθος ερωτηματικά για τη λειτουργία του μοιραίου παιδικού πάρκου στο Ελληνικό

Ο θάνατος του 13χρονου αγοριού και ο βαρύς τραυματισμός της 9χρονης αδερφής του, το απόγευμα της Κυριακής, αποκάλυψε ότι το παιδικό πάρκο όχι μόνο λειτουργούσε χωρίς να έχει ελεγχθεί η ασφάλεια των παιχνιδιών αλλά λειτουργούσε χωρίς άδεια!

Κουκουλόπουλος: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα

«Από όλη την κοινωνία υπάρχει μία ενιαία φωνή που θυμίζει στον Γιώργο Παπανδρέου ότι “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”».
Ετσι απάντησε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος με αφορμή την κοινή παρουσία Παπανδρέου-Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

Ελπίδες για θεραπεία του φονικού ιού MERS - Βρέθηκαν αντισώματα

Αν και οι έρευνες είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, θεωρούνται πολλά υποσχόμενες για την μελλοντική δημιουργία ενός εμβολίου ή άλλης θεραπείας
Επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Κίνα ανακάλυψαν τα πρώτα φυσικά ανθρώπινα αντισώματα του ιού MERS (Αναπνευστικού Συνδρόμου Μέσης Ανατολής) και ευελπιστούν ότι η ανακάλυψή τους θα βοηθήσει στην ανάπτυξη θεραπειών για την εν δυνάμει θανατηφόρο λοιμώδη νόσο.

Έξαρση ιού στο facebook: πώς να τον καθαρίσετε. Αναλυτικές οδηγίες

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί ένας νέος ιός στο facebook που χτυπάει τους λογαριασμούς των χρηστών του κοινωνικού δικτύου.
Ο ιός αυτός μπορεί και στέλνει στους Facebook φίλους του χρήστη υβριστικά μηνύματα ή σε άλλες περιπτώσεις τους αναφέρει ότι κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο με αυτούς και τους δίνει ένα link με ένα συνημμένο αρχείο που σε περίπτωση που το ανοίξουν στέλνει αυτόματα μηνύματα και στους δικούς τους φίλους.

Θετικά τα συμπεράσματα από το συνέδριο «Αιανή (Κάλιανη) και περίχωρα: Ιστορία από τα κάτω» - βίντεο

Το βασικό συμπέρασμα της «στρογγυλής τράπεζας» που συνόψισε τα του συνεδρίου «Αιανή (Κάλιανη) και περίχωρα: ιστορία από τα κάτω», που πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετού κόσμου το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στην Αίθουσα Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Αιανής και διαπραγματεύτηκε πτυχές της τοπικής Ιστορίας, ήταν η διαπίστωση για τις πολύ αξιόλογες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των νέων επιστημόνων, που ήταν και η πλειοψηφία των ομιλητών.

Ο "Σπάρτακος" τιμά την εργατική πρωτομαγιά

128 χρόνια μετά από την πιο μαχητική πορεία και μαζική συμμετοχή σε απεργία.
128 χρόνια μετά την ιστορική απόφαση των εργαζόμενων να προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στην «κατά το δοκούν» λειτουργία και συμπεριφορά των εργοδοτών.
     Σήμερα, χωρίς ούτε καν μία στιγμή το παρελθόν να έχει ¨αποσυνδεθεί¨ από το παρών καθώς οι αγώνες της εργατιάς είναι αδιάλειπτοι στο χρόνο, αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και φτωχοποίησης της κοινωνίας.

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Κοζάνη

Σε εξέλιξη οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών

Χθες (27-04-2014) τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, διαπράχθηκε ληστεία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού.

Συγχαρητήριο μήνυμα στου μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης για την κατάκτηση του 5ου πανελλήνιου βραβείου στην εκστρατεία “Ecomobility 2014″

Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές, στους υπεύθυνους καθηγητές καθώς και τη διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης, για την  κατάκτηση του το 5ου πανελλήνιου βραβείου (3η θέση μεταξύ των Δημόσιων Γυμνασίων), στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αειφόρο κινητικότητα «Ecomobility 2013-2014».

Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα η κακοκαιρία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κατά διαστήματα σήμερα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές το βράδυ.

Το λούνα παρκ που βάφτηκε με το αίμα 13χρονου – Αγωνία για το 9χρονο κορίτσι που δίνει μάχη να μείνει στη ζωή μετά την τραγωδία στο Ελληνικό

Δε χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, στα σύνορα με την Αργυρούπολη, σχεδόν στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη. Ένα 13χρονο αγόρι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των -ανήμπορων να αντιδράσουν- γονιών του, ενώ η 9 ετών αδερφούλα του έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων με θλάση στον πνεύμονα!

Ληστεία σε Mini market επί της οδού Χαλκιδικής στην Κοζάνη – Δύο κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν τον ιδιοκτήτη στο πρόσωπο, του πήραν την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή

Λίγο μετά τις 21:00, χθες Κυριακή 27-4 ,δύο άγνωστοι άντρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, μπήκαν σε Mini market επί της οδού Χαλκιδικής στη Κοζάνη (που βρίσκεται πλησίον του γνωστού μικρού πάρκου, πιο κάτω από το κτήριο που στεγαζόταν – μέχρι πρότινος – η δημοτική αστυνομία) και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησαν από την ιδιοκτήτη τις εισπράξεις της ημέρας.

Μαθήματα ξένων γλωσσών από Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δ.Μακεδονίας

Το  Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας «Παράρτημα Κοζάνης» διοργανώνει νέα τμήματα μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών: αγγλικών, γαλλικών, ιταλικών, ισπανικών, τουρκικών, ρώσικων, γερμανικών, με στόχο την ολοκληρωμένη εκμάθηση της γλώσσας.

Γιατί φτιάχνουν νέα καταφύγια σε όλη την Ελλάδα; Τι φοβούνται;

Η είδηση για τη δημιουργία νέον πολεμικών (και όχι μόνο) καταφυγίων σε όλη την ελληνική επικράτεια ήρθε μέσα από το σχέδιο νόμου που την περασμένη Παρασκευή τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί να δημιουργηθούν νέα καταφύγια στην Ελλάδα;

Πρόσκληση σε εκδήλωση της ΕΛΜΕ Κοζάνης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 Θέμα : Το φαινόμενο του Ναζισμού στη χώρα μας
- Η απάντηση της εκκλησίας
- Ο ρόλος του σχολείου

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις στην Κοζάνη κατά την πάνδηµο λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας στις 27-04-2014

Απαγόρευση της στάθµευσης όλων των οχηµάτων στις οδούς:
- Αριστοτέλους (από τη συµβολή της µε την οδό 11ης Οκτωβρίου έως τη συµβολή  της µε την οδό Κ.Γκέρτσιου),
- 11ης Οκτωβρίου (από την έναρξη της έως τη συµβολή της µε την οδό Αριστοτέλους),
- Ελ.Βενιζέλου,

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ και η κρυμμένη ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην υπέροχη χώρα αυτή.
Μόνο εμείς παραμένουμε αδαείς,και αγνοούμε τον πολιτισμό την ιστορία,και την αξία της γλώσσας μας.
"Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνηση τους δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανωτέρας συλλήψεως.

Σπυράκια σε ευαίσθητα σημεία

Τα σπυριά, όπου και αν βρίσκονται, είναι ενοχλητικά.
Ιδιαίτερα αυτά που εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα, γιατί προκαλούν δυσφορία αλλά και ανησυχία, καθώς μπορεί να συνοδεύονται από εμφάνιση ελκών, πόνο, κνησμό, πρήξιμο, εκροή υγρών ή σχηματισμό πύου, πυρετό.

Τα 10 επαγγέλματα στην Ελλάδα που άντεξαν στην κρίση

Μπορεί η ανεργία στην Ελλάδα να χτυπάει «κόκκινο» και το 88% των Ελλήνων να πιστεύει ότι επιδεινώθηκαν οι εργασιακές συνθήκες τα τελευταία πέντε χρόνια, ωστόσο υπάρχουν ακόμα επαγγέλματα που αντέχουν.
Βάσει στοιχείων που επεξεργάστηκε η ΕΛΣΤΑΤ, προκύπτουν εκείνα τα επαγγέλματα που έχουν την μεγαλύτερο ρυθμό προσλήψεων.

Ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει «φιλοξενούμενος»

Το ΥΠΟΙΚ δεν… πείθεται και ψάχνει για εκτεταμένη φοροδιαφυγή
Εντυπωσιακά ευρήματα έφερε στο φως η επεξεργασία των περσινών φορολογικών δηλώσεων που έγινε από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να καθοριστούν οι δικαιούχοι του «κοινωνικού μερίσματος»: Τουλάχιστον ο ένας στους τρεις δηλώνει «φιλοξενούμενος».

Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι:Θεατρική παράσταση «Η ωραία θυμωμένη» την Κυριακή 27 Απριλίου

Η Δήμαρχος Εορδαίας  Παρασκευή Βρυζίδου και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κος Χρήστος Κεσκερίδης, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου.