Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

1ο Lake Φεστιβάλ Λίμνης Πολυφύτου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεράιδας

1ο Lake Φεστιβάλ Λίμνης Πολυφύτου
   από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεράιδας.

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014.

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Κοζάνη, την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Η Μελίνα Ασλανίδου, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Τα καλοκαιρινά λαχανικά που υπόσχονται τέλεια επιδερμίδα

Ποιος είπε ότι οι διατροφικές μας επιλογές δεν σχετίζονται με την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας μας;

Ο δερματολόγος από τη Νέα Υόρκη και διευθυντής των καλλυντικών και Κλινικής Έρευνας στο Mount Sinai Medical Center, Joshua Zeichner, διατείνεται ότι ο μανάβης της γειτονιάς μπορεί να ωφελήσει με τα προϊόντα του το δέρμα μας περισσότερο από όσο ένα κέντρο αισθητικής.

Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Αλλαγές που θα συμβούν μελλοντικά στον πλανήτη μας

Το παρακάτω video του International Geosphere-Biosphere Programme παρουσιάζει με οπτικοποιημένο τρόπο την παγκόσμια θέρμανση και όλες τις επικείμενες αλλαγές που αναμένεται να συμβούν μελλοντικά στον πλανήτη μας.

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Yψοφοβία: Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Ένα χάπι κορτιζόλης, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την υψοφοβία, είναι στο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας και της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Βασιλείας.

Το Σεπτέμβριο διαγράφονται απο τα μητρώα ΑΕΙ - ΤΕΙ οι αιώνιοι φοιτητές

Ο νόμος για τη διαγραφή των αιώνιων φοιτητών θα εφαρμοστεί το Σεπτέμβριο. Είχαν ενημερωθεί και δοθεί και επιπλέον εξεταστικές διευκρινίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Απο το νέο ακαδημαϊκό έτος θα εφαρμοστεί ο σχετικός νόμος και οι αιώνιοι φοιτητες αναμένεται να διαγραφούν απο τα μητρώα των ΑΕΙ και ΤΕΙ το Σεπτέμβρη σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.