Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

3o ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ «Γόησσες» στο βουνό των θεών

Απαστράπτουσες γόησσες ετών 50, 60, 70, ακόμη και 80 κάτι, ανεβαίνουν σήμερα στον Ολυμπο, περνούν από τα Μετέωρα, γεύονται μεζέδες στη Δεσκάτη Γρεβενών και ξεκουράζονται στην Καλαμπάκα με τη θέα των βράχων να κόβει την ανάσα.

Εφορία: Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερους φόρους το 2015

Μπορεί ο προϋπολογισμός του 2015 να μην προβλέπει νέα φοροεισπρακτικά μέτρα και να φέρνει τις πρώτες φορο-ελαφρύνσεις, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι κυρίως με χαμηλά εισοδήματα θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερους φόρους το επόμενο έτος με την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.

Δύο πτυχία ταυτόχρονα θα παίρνουν οι φοιτητές

Ανατροπή της καθιερωμένης δομής με την απόκτηση δύο πτυχίων ταυτόχρονα από τους φοιτητές που το επιθυμούν, χωρίς να παρατείνουν καθόλου τον χρόνο φοίτησής τους στο πανεπιστήμιο, φέρνει η πρόταση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη.

Λοβέρδος: 18 μαθήματα στο δημοτικό, απόδειξη ότι είσαι για το τρελοκομείο

Το να έχεις 18 μαθήματα στο δημοτικό, είναι απόδειξη ότι είσαι για το τρελοκομείο, είναι απόδειξη ότι για κάποιον άλλον δουλεύεις, όχι για τα παιδιά.
Κατά βάση, η φιλοσοφία της πρότασης που θα κάνω είναι λιγότερα μαθήματα, περισσότερη ενασχόληση με ζητήματα που ολοκληρώνουν το παιδί. Δημιουργική απασχόληση, άθληση, καλλιτεχνικά...

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη του 1988

Ένα βίντεο γυρισμένο στους δρόμους της  Θεσσαλονίκης εν έτει 1988.
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι...

ΟΑΕΔ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις στο πρόγραμμα για 16.600 ανέργους 29-64 ετών

Ξεκινά από την  Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, το νέο πρόγραμμα του Οργανισμού για την προώθηση στην αγορά εργασίας 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων,
ηλικίας 29 έως 64 ετών.

Εκδήλωση την Κυριακή στην Κοζάνη στο πλαίσιο του Εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης, στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στο πλαίσιο του Εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό.