Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Παρακολούθηστε τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών 2015

Οι κάλπες θα κλείσουν σήμερα στις 19.00, και περίπου δυόμιση ώρες αργότερα, στις 21.30, θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με την Singular Logic.
Δικαστικοί αντιπρόσωποι σε 4.815 εκλογικά τμήματα, που αντιπροσωπεύουν το 25%, των εκλογικών τμημάτων θα έχουν κινητά τηλέφωνα με τα οποία μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση θα στέλνουν με κωδικοποιημένο μήνυμα τα αποτελέσματα.
Το σύστημα ονομάζεται SRT και τα μηνύματα δεν θα είναι από μικρά εκλογικά τμήματα.
Τα μηνύματα υπολογίζεται ότι θα σταλούν από τις 20:00 έως τις 21:00.

Ταχύτερη μετάδοση για τα εκλογικά αποτελέσματα απ’ όλες τις προηγούμενες φορές υπόσχεται η Singular Logic που έχει αναλάβει τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Οπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, τα στοιχεία Επικράτειας στη σελίδα μετάδοσης του υπουργείου Εσωτερικών θα ανανεώνονται κάθε λεπτό και όχι κάθε πέντε λεπτά όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις Διαφορές θα υπάρχουν στην ταχύτητα της ενημέρωσης των δεδομένων της Επικράτειας, η οποία από τα πέντε λεπτά που ήταν στις προηγούμενες εκλογές, φέτος θα επιτυγχάνεται σε ένα λεπτό, και στα στοιχεία σταυροδοσίας, που ενώ μέχρι τώρα τα συγκεντρωτικά στοιχεία περιορίζονταν για τον νομό Αττικής, σε αυτές τις εκλογές θα παρέχεται η δυνατότητα έως το πρωί της Δευτέρας να υπάρχουν και για τις υπόλοιπες περιφέρειες, εξήγησε ο διευθυντής έργου των εκλογών στη Singular Logic, Αλέξης Δρυμιώτης.

Από το βράδυ σήμερα θα δούμε ποιοί βουλευτές εκλέγονται σε Αθήνα και Πειραιά και ως είθισται τα αποτελέσματα για όλες τις υπόλοιπες περιφέρειες θα τα ξέρουμε την Τρίτη. Το βράδυ των εκλογών κατά εκλογικό τμήμα, θα μεταδοθούν πρώτα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υπέρ συνδυασμών κομμάτων ή συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων ή μεμονωμένων υποψηφίων από τις Περιφερειακές Ενότητες της έδρας κάθε νομού τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ακολούθως θα γίνει η μετάδοση του αποτελέσματος υπέρ υποψηφίων (σταυροί).

Παρακολουθήστε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των εκλογών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου