Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Θερμή παράκληση για βοήθεια σε 3μελή οικογένεια, που καταστράφηκε από πυρκαγιά το εσωτερικό του σπιτιού της στη Σιάτιστα, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Πριν λίγες ημέρες, κάηκε το εσωτερικό του ενοικιαζόμενου σπιτιού μιας οικογένειας συμπολιτών μας. Δυστυχώς το ζευγάρι είναι οικονομικά αδύναμο και η νέα δοκιμασία που τους έτυχε, υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνάμεις τους.
Απευθύνθηκαν στο Δήμο Βοΐου και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Απευθύνθηκαν επίσης στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης καθώς και στον Ιερέα της Ενορίας τους, τον π. Βασίλειο Βασιλείου, παρακαλώντας τον θερμά, να ενημερώσει τους ενορίτες και συμπολίτες για το συμβάν, ώστε όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν, να έλθουν αρωγοί, συμβάλλοντες είτε
στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, είτε με οικονομική ενίσχυση.

Χρειάζονται άμεσα ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, σοβατζή, ελαιοχρωματιστή, μαραγκό καθώς και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα, έπιπλα, ρουχισμός κλπ.
Το ταμείο Δωρεών και το Φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας του Αγίου Νικολάου, ανταποκρινόμενα άμεσα ήδη έχουν προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τις πρώτες ανάγκες της οικογένειας καθώς και ρουχισμό.
Επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. κ. Παύλος τους ενίσχυσε οικονομικώς και τους υποσχέθηκε περαιτέρω βοήθεια.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν την εργασία τους, να επικοινωνήσουν με τον π. Βασίλειο Βασιλείου στο τηλέφωνο 2465021472.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν αυτήν την οικογένεια, μπορούν να αποστείλουν τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή στην εξής διεύθυνση:
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ 1
50300 ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ή να τα δώσουν στα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου