Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τι ανακάλυψε ο ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης. Πού είδαν τον 20χρονο

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη «χτένισε» τα πιθανά σημεία στην Αθήνα, όπου -σύμφωνα με δύο τηλεφωνήματα που δέχτηκαν- εθεάθη ο νεαρός Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο φοιτητής ο οποίος αγνοείται για 13η μέρα.

Πειραιάς, Νέο Ηράκλειο, Πατήσια, ήταν τα σημεία που εστίασε τις έρευνές του ο κ. Τσούκαλης, ο οποίος επίσης βρέθηκε και στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο αξιοποιώντας -όπως σημειώνει- τις πληροφορίες που είχε και ελπίζοντας να συλλέξει στοιχεία που θα το οδηγήσουν στον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ήδη στην κατοχή τους τα τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση που δουν ή ακούσουν κάτι το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ως πληροφορία σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή.

Όπως ο ίδιος σημειώνει μιλώντας στο protothema.gr η έρευνα συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και φτάσανε μέχρι και το Μοναστηράκι.

«Φτάσαμε και στο Μοναστηράκι να ψάχνουμε για κάποιο ίχνος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, υπήρχε μία πολύ σημαντική πληροφορία προσπαθήσαμε να βρούμε μία άκρη. Να σημειώσω ότι έγινε επιπλέον και έλεγχος σε κάμερες σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής από έναν ξάδελφο του Βαγγέλη που συμμετέχει στην διαδικασία της έρευνας για τον εντοπισμό του καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι ο Βαγγέλης βρέθηκε εκεί. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάτι, δεν καρποφόρησε η προσπάθειά μας. Δε σταματάμε, συνεχίζουμε, νέα μέρα ξημέρωσε, νέα ελπίδα έχουμε ότι θα βρούμε κάποιο ίχνος για να μπορέσουμε να τον εντοπίσουμε», αναφέρει ο Γιώργος Τσούκαλης και προσθέτει:

«Πάντως είναι η πιο δύσκολη υπόθεση που έχω αναλάβει, είναι σα να έχει ανοίξει η γη και να τον κατάπιε, απίστευτος βαθμός δυσκολίας και βέβαια αυτό που με ανησυχεί είναι ότι περνούν οι μέρες και δεν έχουμε κάτι, μία ένδειξη. Εκτιμώ αυτό που είπα από την αρχή ότι το μυστικό της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρίσκεται μέσα στη Γαλακτομική Σχολή. Επιμένω σε αυτό. Προσπαθώ να βρω κάτι για να μπορέσω να συνεχίσω την έρευνα, θέλω να κάνω και πάλι την οικογένειά του να χαμογελάσει».




fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου