Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες στο ύψος της Κλινικής του Σπινάρη - ρεπορτάζ- βίντεο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης
26 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 19.00 στο 5ο χλμ. Κοζάνης -
 Θεσ/νίκης, στο ύψος της Κλινικής του Σπινάρη.
Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που για άγνωστους λόγους προσέκρουσαν μεταξύ τους.
Απο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης χρειάστηκαν οι συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους 3 επιβαίνοντες των αυτοκινήτων.

Στο ένα αυτοκίνητο, μάρκας Renault Megane, υπήρχαν τραυματισμένοι δύο νεαροί ηλικίας 22 και 23 χρονών, ενώ στο δεύτερο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan ήταν ελαφρά τραυματισμένος
ο 41χρονος οδηγός από την Ακρινή Κοζάνης.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς του πρώτου οχήματος χειρουργήθηκε, μάλιστα, έχοντας τραύμα στον θώρακα. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών πάντως είναι εκτός κινδύνου.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν αμέσως 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, άντρες της Τροχαίας Κοζάνης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο  από το σημείο του ατυχήματος:


.

από το kozaniLife.gr

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
 για τη σύγκρουση αυτοκινήτων στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης - Θεσ/νίκης

Στις 19:20, σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε από πρόσκρουση 2 Ι.Χ.Ε. οχημάτων στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Κοζάνης-Θεσ/νίκης.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλωβίσαμε τραυματισμένους 3 άτομα από τα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, τα οποία και παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στο συμβάν επιχείρησαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου