Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αγωνία για τον Βαγγέλη. Δεν μπορεί ένας ή δύο αγροίκοι να ταλαιπωρούν τα παιδιά

Δεν έχει τέλος η αγωνία για την οικογένεια του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου από τον Κατσικά Ιωαννίνων.

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο Ηπειρώτης κορυφαίος Έλληνας ντέντεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, με τη βοήθεια του συνεργάτη του στα Γιάννενα, Φώντα Βρόσγου, επιχείρησαν, σήμερα, να ξετυλίξουν το μίτο της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλονίζει τα Γιάννενα, την Κρήτη αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Οι δύο Γιαννιώτες ιδιωτικοί ερευνητές ασχολούνται με την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας Γιακουμάκη και με ενδιαφέρον θα αναμένουμε τις αυριανές τους αποκαλύψεις.

Ο Γιώργος Τσούκαλης απηύθυνε κάλεσμα προς όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει, αφήνοντας κατά μέρος τη νοοτροπία "Πού να μπλέξω", βοηθώντας την οικογένεια του νεαρού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο κ.Τσούκαλης, γυναίκα που βρίσκεται απέναντι από τη Γαλακτοκομική Σχολή, είπε ότι είδε τον 20χρονο, στις 13.50 να αγοράζει ένα εισιτήριο λεωφορείου ολόκληρο (κι όχι εκπτωτικό, ως φοιτητής) και περίπου μια ώρα αργότερα να επιβιβάζεται στο λεωφορείο, όπως επιβεβαίωσε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να ανακαλέσει το πού κατέβηκε. Εικάζεται ότι κατέβηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων, κάτι που όμως καλείται να επιβεβαιώσει κάποιος εκ των επιβατών, που ενδεχομένως παρατήρησε το νεαρό φοιτητή.

Ο κ.Τσούκαλης σημείωσε ότι κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική και ο χρόνος παίζει εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης. "Δεν μπορεί ένας ή δύο αγροίκοι, μπράβοι να ταλαιπωρούν τα παιδιά!" - είπε εξοργισμένος ο κ.Τσούκαλης, αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε ο 20χρονος στη σχολή και για το οποίο, η Διοίκηση της Σχολής αρκέστηκε στο να αλλάξει δωμάτιο στο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Θύμα "bullying"

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει δεκάδες καταθέσεις,αναφορικά με τις καταγγελίες που έγιναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Μεταξύ αυτών που κατέθεσαν και ο πρώην συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη που όπως ανέφεραν οι φίλοι του στις Αρχές, ήταν αυτός που του «έκανε bullying» όσο καιρό ήταν μαζί στη σχολή.Συμφοιτητές του 20χρονου κάνουν λόγο για ένα άτομο το οποίο φερόταν με πολύ άσχημο τρόπο στον Βαγγέλη, τον χτυπούσε, του μίλαγε άσχημα και τον κορόιδευε μπροστά στους άλλους συμφοιτητές τους. Η Διεύθυνση της Σχολής βέβαια, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ουδέποτε δέχτηκε καταγγελία για περιπτώσεις εκφοβισμού, ούτε η ίδια διαπίστωσε να συμβαίνει κάτι πέραν των συνηθισμένων στη Γαλακτοκομική...

Για σοβαρή σωματική βία που υπέστη ο νεαρός φοιτητής έγινε λόγος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, θέμα που μπαίνει στο "μικροσκόπιο", προκειμένου να εξεταστεί αν επηρέασε βαθιά τον 20χρονο κι αν έχει σχέση με την εξαφάνισή του. Το θέμα εξετάζει προσεκτικά η Αστυνομία, δίνοντας βάρος και στην κατάθεση του συγκατοίκου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Οι έρευνες του Φ.Βρόσγου

Συνεχίζει όμως και τις έρευνες,ο Γιαννιώτης ιδιωτικός ντετέκτιβ Φώντας Βρόσγος,ο οποίος συνάντησε τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο ενός αρτοποιείου,οι οποίοι ανέφεραν πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης,στις τρεις το μεσημέρι (της Παρασκευής 6/2), πέρασε από το κατάστημα,πήρε κάτι να φάει και έφυγε. Αυτή η πληροφορία βοήθησε την αστυνομία η οποία έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των  γύρω καταστημάτων και τραπεζών.





cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου