Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πάνω από 20 ψεύτικα προφίλ στο Facebook είχε ο 40χρονος παιδεραστής

Έως και 22-23 διαφορετικά ψεύτικα προφίλ χρηστών στο Facebook χρησιμοποιούσε ο 40χρονος παιδεραστής Φίλιππος Λεβέντος από την Κηπούπολη Περιστερίου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφόρω με ένα 14χρονο αγοράκι μέσα στο βανάκι-«γκαρσονιέρα», σε ραντεβού που είχε κλείσει με τον ανήλικο στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Ο 40χρονος μάλιστα κατηγορείται και για τον βιασμό μίας 14χρονης, το περασμένο καλοκαίρι μέσα στο σπίτι του στην Κηπούπολη την οποία εγκατέλειψε στη συνέχεια σε ερημική περιοχή της Δυτικής Αττικής, μέχρι που την εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικοί φόβοι των αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι πρόκειται για κατά συρροή βιαστή ανήλικων παιδιών και ότι ενδεχομένως τα θύματά του είναι εκατοντάδες, ώρα με την ώρα δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Από την μέχρι στιγμής έρευνα και ύστερα από την δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 40χρονου παιδόφιλου, το «CYBERALERT» εντός ενός 24ωρου έχει δεχτεί καταιγισμό καταγγελιών, από φερόμενα θύματα του δράστη, που μέχρι στιγμής φτάνουν τα 40!

Μάλιστα, για τρεις περιπτώσεις ανηλίκων αγοριών 12-15 ετών, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει λάβει και σχετικές καταθέσεις από τα θύματα, που φέρονται να είχαν τακτική σεξουαλική συναναστροφή με τον «Δράκο» της Κηπούπολης.  Πρόσθετα και όπως έχει προκύψει από την έρευνα, ο 40χρονος παιδόφιλος έχει επισκεφτεί στο παρελθόν δύο φορές την Ταϊλάνδη για «σεξοτουρισμό» ανηλίκων αγοριών...

Στη γειτονιά φαίνεται πάντως να ήταν μάλλον κοινό μυστικό η δράση του αλλά κανείς δεν έκανε επίσημη καταγγελία στις Αρχές, μέχρι που έγινε γνωστή η σύλληψή του και η υπόθεση για την οποία κατηγορείται. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι κατά καιρούς είχαν γράψει με σπρέι στον τοίχο της επιχείρησής του τη λέξη «παιδεραστής», την οποία ...φρόντιζε στη συνέχεια να σβήνει.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου