Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η πρώτη σύλληψη για την υπόθεση του 20χρονου Βαγγέλη.Έρευνες και στην Κρήτη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύλληψη, στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου.

Στα χέρια των Αρχών έπεσε ένας άνδρας που φέρεται να έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αστυνομία είχε καλέσει για ανάκριση ένα ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή και το οποίο είχε πρόσφατα επισκεφτεί την γαλακτοκομική σχολή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι Αρχές έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, με τα σκοτεινά σημεία να βαίνουν προς εξιχνίαση.

cretanmagazine
Έρευνες και στην Κρήτη για το Βαγγέλη

Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν, προς κάθε κατεύθυνση, και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο κενό, αν πρώτα δεν το διασταυρώσουν.

Κάθε πληροφορία, ακόμα και αν αυτή φαίνεται μικρή και ασήμαντη, ελέγχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ψάχνουν προς κάθε κατεύθυνση και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο κενό, αν πρώτα δεν το διασταυρώσουν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι καταθέσεις που ελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα από τις Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η  Ασφάλεια Ιωαννίνων ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από  συγγενικά πρόσωπα Ηρακλειώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί στα Γιάννενα το προηγούμενο διάστημα.

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες και δημιουργούν αρνητικό κλίμα τόσο για την πρόοδο των ερευνών όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον του αγνοούμενου που αγωνιά για τον Βαγγέλη.

Οι Αρχές προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να βρουν την άκρη του νήματος, το στοιχείο-κλειδί που θα δώσει απαντήσεις στο μυστήριο.

Για το λόγο αυτό, όσες πληροφορίες συγκεντρώνουν από επώνυμες ή ανώνυμες πηγές, ελέγχονται και με την βοήθεια άλλων αστυνομικών υπηρεσιών τόσο στην Κρήτη όσο και σε  άλλες περιοχές της Ελλάδος για τις οποίες υπάρχουν σχετικές αναφορές.



cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου